Lauc objavio: Tužio sam doktora Krajinovića zbog monstruoznih optužbi

Lauc objavio: Tužio sam doktora Krajinovića zbog monstruoznih optužbi

Doktor Gordan Lauc je objavio da je podigao tužbu protiv dr Vladimira Krajinovića zbog klevete.

Dok je dr. Vladimir Krajinović iznosio monstruozne optužbe protiv mene, tome je u znak podrške klimalo četvero “zanstvenika”, a iz publike mu je pljeskalo dvadesetak ljudi. Nekoliko anonimnih računa te optužbe je i ponovilo.Međutim, na nekoliko mojih javnih i privatnih poziva nitko od njih se nije usudio ponoviti te optužbe, kako bi zajedno s dr. Krajinovićem na sudu branili istinitost tih tvrdnji.

Svojom gromoglasnom šutnjom potvrdili su ono što svaki razumni čovjek zna, a to je da se radilo o najobičnijoj potpuno neosnovanoj kleveti i da nitko od njih ne misli da su te tvrdnje istinite.Nekoliko puta sam dr. Krajinovića pozvao da se ispriča (prvo javno, a kasnije i u osobnom pismu) kako bismo izbjegli sudski proces. Nije se ispričao, pa sam danas odobrio tekst tužbe i sada je na sudu da utvrdi istinu.

Vladimir Krajinović optužio je Lauca da je kriv za smrt nekih njegovih pacijenata

Naš sud je nažalost spor, no možda prepoznaju interes javnosti za pravovremenim utvrđivanje istine o onome što se događalo u pandemiji pa malo i ubrzaju proces”, ističe Lauc.

Podsjetimo, doktor Vladimir Krajinović je optužio doktora Lauca za smrt nekih njegovih pacijenata.

“Ja zapravo nemam problema reći koji je čovjek odgovoran za smrt nekih mojih pacijenata. Širio je laži. Dakle, Gordan Lauc je čovjek koji je svojim poluinformacijama, manipulacijama i neistinama naveo neke moje pacijente na krive postupke i ti pacijenti su umirali preda mnom i govorili “Glup sam što sam ga slušao, glup sam što se nisam cijepio”, rekao je doktor Krajinović na tribinu u klubu Sax. Inače, doktor Krajinović radi na Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu u kojoj su bili liječeni oboljeli od covida.

Foto: Hina