Lauc ponovno o Pfizeru i cijepljenju djece: Hoćemo li morati tražiti BiH državljanstvo i bježati od ovog ludila

Lauc ponovno o Pfizeru i cijepljenju djece: Hoćemo li morati tražiti BiH državljanstvo i bježati od ovog ludila

Gordan Lauc piše o profesoru epidemiologije s Harvarda koji ističe da “nije važno cijepiti djecu , mlade i one koji su preboljeli covid.

“Marnin Kulldorff je profesor epidemiologije na Harvardu. U ovom kratkom tekstu vrlo jasno pojašnjava zašto je važno cijepiti starije i rizične, a nije važno cijepliti djecu, mlade i one koji su preboljeli COVID-19.

Također zaključuje da su fanatici koji podržavaju cijepljenje doslovno svih svakih nekoliko mjeseci za javno zdravstvo jednako opasni kao i oni koji u potpunosti odbijaju bilo kakvo cijepljenje.

Potpuno se slažem sa svime što je napisao. Nema apsolutno nikakvog smisla na cijepljenje prisiljavati one kod kojih za to ne postoji medicinsko opravdanje, tj. kojima ne prijeti značajan rizik od teškog oblika bolesti”, napisao je Lauc koji se dotaknuo i stanja u Francuskoj.

“Francuska je cijepila 78% ukupne populacije i vrlo široko koristi covid-potvrde. Kako im to nije pomoglo i Francuska danas ima jednako potvrđenih pozitivnih kao i Hrvatska, sada zaključuju da je ovih 20% necijepljenih krivo za sve i predlažu da više ne priznaju prebolijevanje, ne priznaju negativan test, već da će samo cijepljenje biti “ulaznica” za pristup nekim temeljnim stvarima…

Totalni sumrak pameti…Kako se stvari razvijaju, imamo dvije opcije:

1) Nadati se da će naša Vlada zadržati razum i da neće kopirati ove EU fanatike koji nastupaju kao prodajni predstavnici Pfizera

2) Tražiti BiH državljanstvo i pobjeći od ovog ludila”, ističe Lauc.