Lauc proglasio pobjedu: Što sada piše novinarka koja je tražila od Plenkovića da mu kaže zbogom

Lauc proglasio pobjedu: Što sada piše  novinarka koja je tražila od Plenkovića da mu kaže zbogom

Znanstvenik Gordan Lauc “proglasio” je pobjedu pandemijskog realizma nad pandemijskim marketingom. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Kada novinarka koja je prije svega nekoliko tjedna pisala da sam antivakser, jer naglašavam da je najvažnije cijepiti starije i ostale ugrožene skupine, napiše veliki članak u kojem naglašava da je najvažnije cijepiti starije, onda je dosta jasno da u Hrvatskoj pandemijski realizam pobjeđuje pandemijski marketing.

Šteta što pojedine znanstvenike, stručnjake i novinare ego sprječava da priznaju da su bili žrtve pandemijskog marketinga, jer će to nažalost dovesti do više bolesti i smrti”, ističe Lauc koji je objavio screenshotove komentara novinarke Jutarnjeg lista Goranke Jureško. I doista, ona je nedavno u svom komentaru Lauca praktično proglasila šarlatanom i antivakserom i zatražila od Plenkovića da ga izbaci iz Znanstvenog savjeta.

U današnjem komentaru Goranka Jureško ističe da je najveći problem što nismo dovoljno procijepili starije, što je teza koju Lauc već dugo zastupa.

Foto: Hina

Facebook Comments