Lauc upozorava Capaka: Ako je ovo istina, odgovarat ćete

Lauc upozorava Capaka: Ako je ovo istina, odgovarat ćete

Gordan Lauc je komentirao nove mjere koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

“Ukoliko se ne radi o zabuni, ili nepreciznosti u tekstu, pravilo da djeca koja su preboljela COVID-19 ne moraju u samoizolaciju samo ako su cijepljena je jedna od najpodlijih, najgnjusnijih i najnemoralnijih ideja koju su lobisti pandemijske mafije smislili do sada.

I sama samoizolacija je potpuno besmislena u situaciji kada je pola države zaraženo, a ovako nisko i podmuklo podmetanje cjepiva koje je djeci potpuno nepotrebno je ispod razine minimalnog ljudskog dostojanstva.Ako je netko doista donio tu odluku, mora biti svjestan da će za takvu gadariju morati odgovarati, kad, tad”, ističe Lauc koji je nešto ranije objavio još jedna post.

” Službeno preporučujete cijepljenje djece iznad 5 godina??? Ucjenjujete djecu samoizolacijama… Jeste li vi ljudi normalni??? Kako se možete ujutro pogledati u ogledalo… Prije omicrona sars-cov-2 je bio manje rizičan za djecu od gripe. Sad je još manje rizičan. Samo porast samoubojstava je ubio više djece, nego što ih je ubio ovaj virus. Ti mladi životi su na duši onih koji potpisuju ovakve sumanute “mjere”.

Ovo maltretiranje djece naprosto nema smisla i mora stati. U određenim dobnim skupinama rizik miokarditisa nakon cjepiva je veći od rizika virusa. Pretvorit ćete pola države u antivaksere koji će odbijati ne samo ovo, već i sva druga cjepiva”, ističe Lauc.

Foto: Hina