Lauc upozorava: Prisiljavanje preboljelih na cijepljenje bila je samo još jedna u nizu prevara pandemijske mafije

Lauc upozorava: Prisiljavanje preboljelih na cijepljenje bila je samo još jedna u nizu  prevara pandemijske mafije

Gordan Lauc piše o još jednoj studiji koja je pokazala da prebolijevanje COVID-19 daje bolju zaštitu od cijepljenja.

“Još jedna velika studija pokazala je da prebolijevanje COVID-19 daje bolju zaštitu od cijepljenja.

https://www.eurekalert.org/news-releases/942946

Nakon još jedne neovisne potvrde možemo biti dosta sigurni da doista nema nikakvog smisla cijepiti one koji su već preboljeli COVID-19. Prisiljavanje onih koji su preboljeli COVID-19 na cijepljenje bila je samo još jedna od prevara koju su izveli lobisti pandemijske mafije.

P.S.Molim marketingaše pandemije koji redovito izvrću moje izjave da pokušaju shvatiti razliku između „oni koji su preboljeli se ne trebaju cijepiti“ i „ljudi se trebaju namjerno zaraziti“. To su dvije potpuno nepovezane stvari.

P.S.S.A one koji planiraju progovoriti o nekim “novim varijantama” kao argumentu za cijepljenje podsjećam da je ovo cjepivo “umanjena kopija” originalne wuhanske varijante virusa, tako da nove varijante sigurno nisu argument za cijepljenje. Naravno ako se u međuvremenu razvije i registrira neko novo cjepivo, situaciju treba ponovno analizirati”, ističe Lauc koji se u jednoj prethodnoj objavi osvrnuo i na masovno testiranje djece u školama.

„HZJZ ekipa“ je 2020. godinu završila s viškom prihoda od cca 60 milijuna kuna, jer nisu uspjeli smisliti kako potrošiti one silne milijune koje su zaradili na PCR testovima. Kad imaš tolike milijune viška, ne pogađa te ako stalno prosipaš bedastoće na televiziji…U 2021. godini testirali su puno više, nego u 2020.

Baš me zanima jesu li u međuvremenu naučili kako trošiti te silne suvišne novce, ili su ih kao korektni proračunski korisnik vratili u proračun kao što su trebali…

Djeca u vrtićima i školama bi se sigurno puno bolje zabavljala da smo tih nekoliko milijardica uložili u nastavna pomagala, a ne u PCR i antigenske testove”, zaključuje Lauc.