Leonarda okreće novu stranicu: Bivša supruga Zvone Bobana progovorila o razvodu

Leonarda okreće novu stranicu: Bivša supruga Zvone Bobana progovorila o razvodu

Nakon 28 godina braka bivša dizajnerica i Zvonimir Boban odlučili su krenuti odvojenim putevima. Svoj intimu nikada nisu pretjerano izlagali javnosti, a bivša manekenka i dizajnerica sada je otvorila dušu i ispričala kako je preživjela teško razdoblje zbog sporazumnog razvoda i otkrila je kako joj je pao povratak u Hrvatsku.

Nema do Hrvatske, fakat, ja u pidžami izađem s psom van i odem po kavu i po kroasane”, kaže pa dodaje: “Kad mi kćer koju danas zovem Ljutika jer je ljuta na mene, kaže da nema do Zagreba, do tog nekog seosko-gradskog lifestylea, ja se tu osjećam da mogu bilo kako izaći van, da mi ništa neće biti zamjereno”, rekla je Leonarda Lončar za ‘RTL Exkluziv‘.

Na temu razvoda kazala je: ‘Imam svoju djecu i krećem od sebe same sada, to je sve što mogu reći’. S djecom je ovog ljeta bila u Međugorje gdje je s njima bila Leonardina prijateljica Nina Badrić koja je tamo imala koncert, prenosi Tportal.

‘Ja sam prvi put, kad sam željela svoje prvo dijete, a nikako nisam uspjela ostati u drugom stanju, prvi put sam se obavezala Gospi, rekla sam da ako ću ikad u životu imati žensko dijete da ću joj dati njezino ime i posvojila sam moje prvo dijete Mariju, i Marija je dobila ime po Gospi. Poslije mi je Bog dao i moju ostalu djecu i na kraju sam uspjela i začeti i dobiti Ružu, ali Međugorje mi je uvijek u srcu!’, izjavila je Leonarda Lončar.

Foto: Hina