“Lešinari” iz Banje Luke se okomili na Hrvata: Gađali ga bakljom, a onda slavili Putinovu agresiju

“Lešinari” iz Banje Luke se okomili na Hrvata: Gađali ga bakljom, a onda slavili Putinovu agresiju

Nastavila se sezona i u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a već u prvom kolu u 2023. odigrala se utakmica o kojoj će se sigurno još neko vrijeme pričati.

Trećeplasirani Borac golom u 94. minuti slavio je protiv drugoplasiranog Širokog, a kako su se gosti proveli u Banjoj Luci pokazali su činom da neće davati izjave nakon utakmice kako je uobičajeno.

“Briljirali” su navijači domaće momčadi znani kao “Lešinari”. Dok čitav svijet osuđuje agresiju Rusije na Ukrajinu, oni su godišnjicu tog ratnog čina obilježili transparentom “Slava Rusiji”. I nije na tome stalo jer su gostujućeg vratara Renata Josipovića (bio u omladinskoj školi Dinama)u finišu utakmice sa svoje tribine gađali bakljom i “za dlaku” ga promašili. Što je najgore, golman Širokog dobio je žuti karton zbog prigovora nakon tog incidenta, javljaju Sportske novosti.

Sudac je, pak, bio posebna priča. Navijači Širokog se na društvenim mrežama pitaju zašto njihova momčad jednostavno nije napustila teren!? “Da je Real došao, ne bi dobio”, jedan je od komentara. Čak su i navijači Borca komentirali kako im je “suđenje bilo neugodno za gledati”.

Kako god, utakmica će epilog dobiti idućeg tjedna kada će sastati Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH.

Foto: Screenshot