Liberalni novinar zgrožen ponašanjem Severine i medija koji bez provjere prenose njezine izmišljotine: Zdušno joj pomažu u prijevari

Liberalni novinar zgrožen ponašanjem Severine i medija koji bez provjere prenose njezine izmišljotine: Zdušno joj pomažu u prijevari

Liberalni novinar Mario Nakić zgrožen je ponašanjem pjevačice Severine i dijela hrvatskih medija koji su bez ikakve provjere objavili njezine laži o poznatom svećeniku. Smatra da je Severina tipični proizvod takozvane elite – izdavača i medija te da cijeli život glumi žrtvu. Nakićevu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dakle, Severina je iskoristila nečiju objavu na instagramu, odrezala ime osobe i onda optužila nekog TikTok svećenika da je to njegovo da bi ga mogla napasti. Mediji su naravno bez provjere oduševljeno objavili “Severina odgovorila svećeniku koji ju je izvrijeđao”.

Tako ona od početka funkcionira. Severina je tipični proizvod “elite” – izdavača i medija. Cijeli život glumi žrtvu, koristi novinare koji joj zdušno pomažu u prijevari i od prijevare profitira. Nijedna njena pjesma neće ući u povijest (ja se već sada ne mogu sjetiti nijedne), totalni antitalent za glazbu, ostat će zapamćena eventualno kao pornoglumica i to može zahvaliti Matiji Babiću s kojim dijeli jako puno zajedničkih osobina”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: ANALIZA DRAŽENA ĆURIĆA: Plenković je sastavio neambicioznu Vladu. Nije doveo nijedno pravo osvježenje, ima samo dvije ministrice. On se priprema za odlazak ili kuje “pakleni plan”

Podsjetimo, svećenik koji se proslavio na TikToku, te redovito na njemu snima sadržaj, Tomislav Lukač, oštro je osudio pjevačicu, postavivši djelić njezinog videosnimka s Instagrama, na kojem se osvrnuo kako je pobačaj “ne samo veliko zlo, već i jako šteti ženama koje se na njega odluče.” U istom je videozapisu koristio i svjedočanstvo nepoznate žene koja je govorila o svom pobačaju. 

Severina je zatim podijelila Instagram priču nepoznate osobe koja je podijelila video svećenika uz pogrdan komentar: ‘Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet.‘

Severina je u sljedećoj objavi direktno odgovorila svećeniku lažno ga optuživši da bi on mogao biti autor priče. 

“Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor JAHTE prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Križ ti je top.”

O svemu se na Instagramu oglasio Tomislav Lukač i u videu koji traje nekoliko minuta objasnio što se zapravo dogodilo….Severini, usput rečeno, poručuje da je voli i zove je na kavu.

Evo što kaže svećenik na samom početku videa

– Dragi moji pratitelji stvarno mi nije cilj spuštati se na neku razinu i debatirat i vjerujem da ova stvar neće izać u medije, ali stvarno mi je na srcu radi vas samih da saznate istinu o onome što je Severina danas napravila s mojim videom o pobačaju, javlja Slobodna Dalmacija.

Moj video o pobačaju je šeralo 197 ljudi. Među njima jedan čovjek je šerao video na svoj story i na svom storyju napisao pogrdne riječi prema Severini. I šta je kraljica napravila? Znači ona je uzela taj njegov story, izrezala njegovo ime i prezime da se ne vidi i objavila to kao da je to moj story i kao da sam joj ja uputio riječi pogrde i usput me jako izvrijeđala. I naravno u medije je odmah izašlo kako sam ja to napravio – započeo je Tomislav Lukač.

U videu svećenik spominje i župu u kojoj se Severina krizmala, ali i njegov križ koji je ona u prvoj objavi spomenula.