LIVNO GORI: Veličanstven doček izbornika Zlatka Dalića u rodnom gradu. Tisuće pjevale “Lijepa li si”

LIVNO GORI: Veličanstven doček izbornika Zlatka Dalića u rodnom gradu. Tisuće pjevale “Lijepa li si”

U Livnu se pjeva i veseli već satima, a oduševljenoj publici oko 18 sati konačno se pridružio Zlatko Dalić. Pamti se fantastična atmosfera s dočeka u Livnu 2018. godine, a ništa drugačije nije ni danas. Izbornik hrvatske reprezentacije dobio je doček u rodnom gradu kakav zaslužuje i kakav će se pamtiti.

– Dobro večer svima. Veliko vam hvala na emocijama i strasti koju pokazujete meni i hrvatskoj reprezentaciji. Hvala svima koji podržavaju reprezentaciju u Bosni i Hercegovini i regiji. Hvala i ljudima koji su ovo organizirali i mojim prijateljima glazbenicima koji su opet ovdje u Livnu. Ja sam ponosan i sretan po tko zna koji put – rekao je Dalić pred oduševljenom masom u Livnu, javljaju 24sata.

– Na svakom dočeku vidim puno mladih ljudi, puno djece u dresovima, to je velika stvar. Mladi ljudi mogu prepoznati primjer igrača hrvatske nogometne reprezentacije. Oni su sve u životu napravili, zaradili novce, ali kada igraju za Hrvatsku dođu s velikom strasti i emocijom. Dragi Bog ih uvijek nagradi, zato moji dragi mladi ljudi, vjerujte i sve se može napraviti.

– Mogu vam biti primjer. Pošao sam iz Livna, maloga mjesta, bio sam nitko i ništa, ali vjerovao sam u sebe. Uvijek možete ostvariti svoje snove ako se tako ponašate, nikad nemojte odustati! Cijelim putem ponosno sam isticao da sam došao iz Livna i nikad me nije bilo sram to reći!

Nakon dočeka vatrenih u Hrvatskoj, brončanog izbornika Zlatka Dalića dočekuje nestrpljivo i njegovo rodno Livno. Danas od 16 sati hrvatskog izbornika na livanjskom Trgu kralja Tomislava dočekat će spektakl koji u glazbenom programu priređuju Mate Bulić, Dražen Zečić, Jole, Alen Nižetić i drugi. Na skupu je nastupšio i Tiho Orlić koji je otpjevao pjesmu “Lijepa li si” koju je okupljeni narod objeručke prihvatio.

Ispalo je da sam baš slobodan u četvrtak. Zlatka dugo poznajem i dobri smo prijatelji pa sam u Livnu bio više puta – rekao je pjevač Dražen Zečić.

Foto: Hina