Luka Modrić odbija arapske i američke milijune: Evo što mu je prioritet

Luka Modrić odbija arapske i američke milijune: Evo što mu je prioritet

Superbogataši iz Saudijske Arabije ne planiraju se zaustaviti samo na dovođenju Cristiana Ronalda. Prema pisanju Marce, čelnici Al Nassra nisu “zagrizli” samo za Sergija Ramosa, već i za Luku Modrića…

Proteklih dana predsjednik i čelnici kluba (op.a. Al Nassr) provjeravaju mogućnost širenja liste zvijezda u bližoj ili daljoj budućnosti. Mislimo na Sergija Ramosa, no posljednji koji se izgleda pojavljuje na listi želja jest Luka Modrić”, donosi španjolska Marca, navodeći kako Saudijci planiraju dovesti Ramosa u ljeto 2023. godine, a Modrića 2024.

Međutim, kapetan hrvatske reprezentacije prema svemu sudeći nije zainteresiran za arapske milijune. Ili američke, jer Marca navodi kako je Modrić i na meti nekih klubova iz MLS-a, javlja Sport klub.

“Luka želi nastaviti igrati u Madridu barem još jednu sezonu. Zato odbija višemilijunske ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a. Njegov nogomet nema rok trajanja”, piše Marca.

Modrićev aktualni ugovor istječe na ljeto, novi još nije potpisan, no kako je izjavio u novogodišnjem intervjuu za Sportske novosti, ne zamara se tom pričom. Uvjeren je da će se lako i brzo dogovoriti s klubom, kao i prošle godine. Ostanak u Realu, ističe to i Marca, Modrićev je prioritet.

Foto: Hina