Majka djevojčice koja je bila na “crnom popisu” Koste K.: I moji prijatelji smatraju da su Kostini roditelji divni ljudi

Majka djevojčice koja je bila na “crnom popisu” Koste K.: I moji prijatelji smatraju da su Kostini roditelji divni ljudi

Majka djevojčice, koja je, kako tvrdi, bila na listi za odstrel dječaka ubojice izdvojila se iz mase roditelja, učenika i građana vapajem da je ubojica osmero djece i čuvara OŠ “Vladislav Ribnikar” bio “monstruozno, razmaženo i obijesno dijete” kojemu nije falila ni pažnja, ni razgovor, javlja Blic.rs.

Ona je u specijalnoj emisiji koja je emitirana na Blic TV-u na MTS kanalu 115, ispričala detalje druženja njene kćeri i dječaka ubojice.

– Stanujemo jako blizu, krenula sam da završavam svoje obaveze i to sam vidjela i čula od ljudi na ulici što se događa. Pogledala sam onda na internetu i vratila se kući i odjednom su krenule stizati informacije – prisjeća se Tatjana u uključenju na Blic TV.

Njena kćer tog dana nije otišla u školu, a kako je priznala, s Kostom se i viđala i čula telefonom, prenosi Novi list.

– Ona popodne ide u školu, ali imala je neke pripreme i trebala je biti u školi. Večer prije toga sam ja došla s dalekog puta i ona je odlučila da se ne probudi, jer je kasno legla. Oni su se viđali, išli su u kino, pričali su telefonom svake večeri do prije mjesec i pol dana, svake večeri su pričali. Ulazila sam da čujem o čemu pričaju i uglavnom je bilo o školi, muzici i “glupostima”. Išli su i u kino za Dan zaljubljenih. Ja znam da je tu bila neka obostrana simpatija, ali znam i da nije bilo fizičkog kontakta. On je mlađi od nje šest mjeseci – kaže majka za Blic TV.

Ona dodaje i da i dalje želi vjerovati da je sve bio samo jedan ružan san.

– Čekam da se probudim i da vidim da je to bilo u nekom selu u Teksasu. Ona neke stvari nije saznala, a ja ne znam doprijeti do nje. Ona je generalno zatvoreno dijete, a sada je još zatvorenije. Ne znam odgovoriti. Prestala se čuti s njim, rekla je da ga je “gostovala”. Kada sam je pitala zašto, rekla je da joj je dosadan. Rekla je da je jako opterećuje – kaže Tatjana Savarese.

“Roditelji nisu krivi”

Kako tvrdi Tatjana Savarese Kosta Kecmanović nije igrao igrice.

– Pitala sam moju kćer. Ne kajem se uopće, rekla sam sve što sam mislila. Jako mi je zasmetao onaj transparent “roditelji razgovarajte sa svojom djecom”. Nisam za to da su krivi roditelji, vjerujem da roditelji rade sve najbolje. Slušam kako roditelji jure za ovim i onim, pa mi moramo da jurimo za ovim i onim. Toliko je sve skupo, ta djeca su opet nesretna ako im ne možete osigurati i i-Phone i ovo i ono, nameće sredina – kaže Savarese.

Kako je otkrila, o Kostinim roditeljima ne bi pričala, ali ističe da je o njima čula sve najbolje.

– Ovo je najmlađi šuter ikada da se zna za njega. Ne bih o roditeljima. Ništa čudno nisam vidjela. I moji prijatelji smatraju da su to divni ljudi. Nastavit ću sa kćeri njegovati jedan otvoren odnos, ona sa mnom dijeli sve. Nemam straha, mogu samo reći da nam je policija odlična. Poruku sam rekla jučer i stojim iza toga. Ta djeca nisu naše vlasništvo već je naš posao da ovom svetu podijelimo jedno bolje stvorenje i učinimo ga boljim mjestom – kaže majka učenice OŠ “Vladislav Ribnikar”.

“Nije bio zlostavljan, djevojčice su ga voljele”

– Znala sam dečka, bio mi je u kući, razgovarali su roditelji s njim. Nije igrao igrice, nije bio zlostavljan, djevojčice su bile zaljubljene u njega. Sklonite to, ne živite laži, on je bio jedno razmaženo, obijesno, monstruozno dijete – rekla je dan ranije uznemirena žena kroz suze, kako javlja Blic.

– Nije mi ga žao uopće. Sklonite transparent “Razgovarajte s djecom”, s njim su razgovarali – vikala je žena. Jedva zadržavajući jecaje, potresena majka rekla je jučer i da je njena kćer bila na njegovom spisku za odstrel.

Foto: Screenshot