Majka Srpkinje koja je nestala u Americi: Imam osjećaj da suprug moje kćeri nije bio iskren

Majka Srpkinje koja je nestala u Americi: Imam osjećaj da suprug moje kćeri nije bio iskren

Milanka Ljubičić, majka nestale Srpkinje Ane Walshe koja je nestala 1. siječnja u Americi, ispričala je kako joj je teško palo što nije vidjela svoju kćer 25. prosinca kada ju je pozvala da dođe.Molila me da dođem 25. prosinca, a ja nisam mogao biti spreman za sutra, eventualno prekosutra. Sad mi je jako, jako teško što to nisam uradila, makar ostavila sve iza sebe – rekla je Milanka za TV “Pink”.

-Molila me da dođem 25. prosinca, a ja nisam mogao biti spreman za sutra, eventualno prekosutra. Sad mi je jako, jako teško što to nisam uradila, makar sve ostavila – rekla je Milanka za TV “Pink”.

Kako kaže, dok je boravila u SAD-u nije primijetila ništa čudno u odnosu Briana Walshe i njezine kćeri.

-Bila sam s njima 16 mjeseci u nekoliko navrata, nisam primijetio ništa loše, ali doslovno. Uvijek su bili dobro raspoloženi i nasmijani, šalili su se, ništa loše nisam primijetila – rekla je Milanka i dodala:

-Samo se nadam toj vijesti, dok je ona živa, ništa drugo mi nije važno, javlja Blic.

Rekla je da ima osjećaj da suprug njezine kćeri nije iskren.

-Rekao je da je Ana dobro, pa očito zna gdje je. Imam osjećaj, iako možda i nije baš tako – rekla je uzrujana Milanka.

Dodala je kako s Brianom nema komunikaciju, jer ne zna jezik, te da joj nije jasno zašto je tek nakon tri-četiri dana prijavio Anin nestanak.

-Trebao je prijaviti nestanak dan-dva ranije, ali kako je rekao policiji, djeca to imaju običaj, imaju troje djece, a najmlađi sin sakrio je telefon u krevetić i nije ga mogao pronaći. . A kad ga je pronašao, prijavio je nestanak, i to tek treći ili četvrti dan – objasnila je majka Anne Walshe.

Podsjetimo, iako je Ana nestala 1. siječnja, njezin suprug Brian Walshe nestanak je prijavio tri dana kasnije. On je uhićen u nedjelju u njihovoj kući i to zbog ometanja istrage, javlja Jutarnji list.

– Sumnjiče ga da je policijsku istragu o nestanku svoje supruge doveo u zabludu. Policija ima razloga vjerovati da je Brian počinio kazneno delo obmanjivanja policijskih istražitelja – rekao je okružni tužitelj Norfolka.

Pripadnici jedinice za specijalne i hitne slučajeve, kao i specijalizirana jedinica obučena za potragu i spašavanje te psi tragači pretražili su šumovite oblasti u blizini kuće nestale Ane, ali nisu pronašli nijedan trag.

Blic sad prenosi kako je Anin djed, Nikola Ljubičić, bio sudionik Narodnooslobodilačke borbe, a nakon rata završio je Vojnu akademiju u Beogradu, dogurao do generala JNA i bio odlikovan titulom narodnog heroja Jugoslavije. Sredinom osamdesetih bio je višegodišnji savezni tajnik za narodnu obranu i ličnost s brojnim i dubokim vezama u vrhu JNA, KOS-a i Državne sigurnosti.

Od 1982. do 1984. bio je na funkciji predsjednika Predsjedništva Socijalističke Republike Srbije i imao je, prema mnogima, ključnu ulogu u uzdizanju Slobodana Miloševića. Umro je 2005. godine i pokopan je uz vojne počasti u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Titov general Nikola Ljubičić

Iste godine njegova unuka Ana Walshe napustila je Beograd i otišla u SAD. Ondje se kasnije udala za Briana Walshea s kojim je dobila troje djece. Krajem prošle godine boravila je u Beogradu, a na svom Instagram profilu prisjetila se rodnog grada. Naime, dok je ‘90-ih odrastala u Beogradu, gledala je filmove “Sam u kući” i mnoge druge sa scenama iz glamuroznih hotela s pet zvjezdica te zamišljala kako i sama radi u hotelu kao što je čuveni Ritz Carlton.

– Moj san ostvario se prvim poslom u SAD-u 2005. godine u jednom hotelu u Virginiji. Pozicije koje sam obavljala u početku nisu uključivale nikakve glamurozne zadatke (pospremanje kreveta, čišćenje toaleta, poliranje čaša, postavljanje stolova, posluživanje kruha itd.), a često su rezultirali i sa 16 sati rada dnevno. Sad (oko 15 godina kasnije), uživam u prednostima radne etike, discipline, izdržljivosti i njegujem uspomene na putovanje različito od bilo kojeg drugog. Zahvalna sam što mogu primijeniti ono što sam naučila u različitim industrijama i što kao gost koji putuje mogu iskusiti izvrsnost usluge na drugoj strani – napisala je Ana tad na svom profilu.

Foto: Facebook