Majka ubijenog Grka opisala što je razgovarala sa sinom kobnog dana, a njegov brat tvrdi: Mihalis je bio na kavi

Majka ubijenog Grka opisala što je razgovarala sa sinom kobnog dana, a njegov brat tvrdi: Mihalis je bio na kavi

“Tražim pravdu. Tražim da se pronađe osoba koja je mojem djetetu učinila to zlo”, rekla je neutješna majka 29-godišnjeg Michalisa Katsourija, ubijenog u sukobu navijačkih skupina u Ateni.

Ništa nije nagovještavalo što bi se moglo dogoditi tog kobnog dana. Kako je ispričala Michalisova majka za portal Star, on se tog dana vratio s posla, odmorio i onda rekao da ide na kavu u kafić ispred stadiona AEK. Nažalost, nakon toga ga više nije vidjela živog.

“Ujutro me sestra našla u dvorištu i rekla mi da je jako pretučen. Otišla sam u bolnicu i tamo sam čula da je preminuo. Srušila sam se. Bila sam dva dana u bolnici. Radije ću završiti sa svojim djetetom, jer moj je život tu stao”, rekla je majka ubijenog Michalisa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: DEBI IZ SNOVA: BBC proglasio Joška Gvardiola igračem utakmice. Statistika je čudesna

Grob sina posjećuje svaki dan, a za ubojicu nema lijepih riječi. “To nisu ljudi. Došli su mi ubiti dijete. Njegov ubojica će biti pronađen. Naći će ga, vjerujem. Došli su iz strane zemlje da mi ubiju dijete”, ogorčeno je kazala. “On će platiti za zlo koje je učinio mom djetetu, neće proći nekažnjeno” rekla je majka za grčki Star.

Podršku joj pruža njezin drugi sin koji također traži pravdu za svog ubijenog brata.

“Moj brat je otišao na kavu s prijateljima. Tamo mu je bila druga kuća, Hrvati su ušli u njegov drugi dom i on se pokušao braniti”, rekao je brat ubijenog. Vjeruje da će grčko pravosuđe svoj posao obaviti kako treba. “Želim da čovjek koji je ubio mog brata bude izručen i onda će sve riješiti pravda”.

Na slici: Ubijene navijač AEK-a Michalis