Manijak u Bosiljevu: Ugledao biciklistkinju, ubacio u dostavni auto, odvezao u šumu i silovao

Manijak u Bosiljevu: Ugledao biciklistkinju, ubacio u dostavni auto, odvezao u šumu i silovao

Djevojka koja je u četvrtak pedalirala cestom između naselja Bosiljevo i Bosanci u karlovačkoj županiji postala je žrtva nastranog 44-godišnjaka koji ju je na cesti presreo, zatvorio u automobil, silovao i na kraju joj oteo novac.

Žrtva napada navodno je strana državljanka, a napadač ju je ugledao na šumskom dijelu ceste, nakon čega ju je, kako sumnjaju istražitelji, zavezao i silovao, javljaju 24sata.

– Ne znamo točnu lokaciju napada. Mi smo čuli na drugom području da je muškarac, koji je vozio bijeli dostavni auto, u četvrtak između 11 i 12 sati presreo strankinju na biciklu negdje na cesti. Kažu da je u vozilo ubacio i ženu i bicikl te je odvezao na drugu lokaciju u šumu. Čak je jedan čovjek pričao da je iz tog vozila čuo kako žena vrišti – ispričao nam je stanovnik Bosiljeva. Navodno ju je odvezao u zabačeni pusti zaselak, koji je više udaljen od glavne ceste. Pretpostavljaju da ju je ondje vezao za stablo.

– Navodno se žena uspjela sama odvezati i pobjeći na sigurno – kaže mještanin Bosiljeva i dodaje kako je čuo i tko je mogući počinitelj, no to mu nisu mogli potvrditi.

Policija je na temelju primljene ženine prijave silovanja ubrzo uhitila 44-godišnjaka.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem 44-godišnjeg muškarca sumnjiče da je 5. ožujka na području nadležnosti Policijske uprave karlovačke nad jednom ženskom osobom počinio kazneno djelo silovanja, protupravnog oduzimanja slobode i razbojništva u sklopu kojeg je tijekom ovih događaja otuđio novac. Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela 44-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te je uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu – naveli su iz glasnogovorništva PU karlovačke.

Foto: Hina