Marin Miletić: Je li jedan od nasilnika na Platku sin istaknutog policajca? Je li zbog njega policija pokušala zataškati slučaj?

Marin Miletić: Je li jedan od nasilnika na Platku sin istaknutog policajca? Je li zbog njega policija pokušala zataškati slučaj?

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić ima nova saznanja o nasilničkom ponašanju na Platku. Otkrio je identitet trojice MMA boraca koji su sudjelovali u neredima.

“U razgovoru sa svjedocima užasnog nereda koji nisu zadovoljni postupanjem mjerodavnih dajem svoj doprinos kao narodni zastupnik moga kraja u rasvjetljavanju sprege policije, politike i interesnih skupina! Ono što je sada već posve jasno: policija NIJE reagirala adekvatno i propisano svim postojećim pravilnicima o postupanju u primjeru ovako velikih nereda i sukladno zakonima RH!Moj doprinos istini:

1. Prvi je započeo napad na HGSS Matej Krunić koji je nokautirao civila bez ikakva upozorenja kada je tražio da im se skupocjeni BMW kojim su uništavali skijašku stazu izvuče motornim sanjkama HGSS-a

2. Dolaze ostali HGSS-ovci jer su vidjeli svoga na podu kako leži nokautiran, prema izjavama svjedoka, Abramovića ruše guranjem na pod, bez ikakva udaranja… Abramović se ustaje, udara HGSS-ovca i tada dolazi Lovro Pavelić, lupa nekoliko ljudi oko sebe s više udaraca

3. Pavelić udara nogom u glavu HGSS-ovca koji se tek probudio iz drugog nokauta i tada nastaje potpuni šok jer ne znaju okupljeni kako pomoći HGSS-ovcu koji neko vrijeme ne daje nikakve znakove života

4. Abramović udara drugog civila sprijeda, a Matej Krunić mučki s leđa. Udaraju šakama i djevojku barem četiri puta! Djevojku!!

5. Dok traje oživljanje HGSS-ovca Lovro Pavelić udara dalje okupljene civile. Pitanja za daljnju istragu: Je li istina da je jedan od MMA boraca sin policajca?Je li istina da je policija namjerno pokušala zataškati ovu tuču radi toga jer je otac Abramovića istaknuti HDZ-ovac, šef Hrvatskih šuma u Crnom lugu, a drugi napadač nasilnik je sin istaknutog policajca? Je li istina da je netko od MMA boraca već ima dosje radi nasilništva i da je jedna karijera prekinuta radi fizičkog obračuna koji je učinio jedan od ovih nasilnika?

Kao saborski zastupnik 8 izborne jedinice zatražit ću pomoć svih mjerodavnih institucija u Republici Hrvatskoj kao i europskih istražitelja jer je NEDOPUSTIVO da se prikrivaju dokazi i čuvaju nasilnici. Hrvatska neće biti talac nikakve mafije, nikakvih bukača, nikakvih nasilnika. A sustav će funkcionirati! Policija će raditi svoj posao. A sudovi će najstrože kažnjavati ovakva užasna i nedopustiva nasilja”, ističe Marin Miletić.

Foto: Hina