Marin Miletić o dramatičnoj borbi supruge Danijele: Vidljiva je priprema tijela da pusti dušu

Marin Miletić o dramatičnoj borbi supruge Danijele: Vidljiva je priprema tijela da pusti dušu

Saborski zastupnik Marin Miletić upravo je objavio da se njegova supruga Danijela još uvijek bori za život, ali da je sve slabija.

“Još traje. Vidljiva priprema tijela da pusti dušu. Teško je. Danijela je mlada, srce, pluća su zdravi. U dubokom snu tijelo se muči, sprema se završiti svoje putovanje. Ja na kauču pored Danijele. Kćeri leže na podu, nisu htjele u sobu. Pupi s njima.

Sve vrijeme jučer tijekom dana, noć – moli se krunica Božjeg milosrđa. Bez Božjeg milosrđa ne bi ovaj svijet opstao u sebi niti minute. Grlimo ju i mazimo. Tijelo u muci stišćem uz sebe, molimo. Suze samo teku. Ne prestaju. Učitelj nas je zagrlio, pokrio plaštom svoga milosrđa. Boli jako, baš jako. Ali, mir je u srcima. Kćeri u molitvi. Svi sada onako kao što smo se uvijek držali – zajedno. Svijeća gori. Smisao života.

Da svijetlimo, mi kršćani smo pozvani da – svijetlimo. Da budemo primjer u dubokim i tamnim noćima palog svijeta istine evanđelja. Time sami izgaramo, trošimo se jako. Ali kada izgorimo ne nestajemo nego tek – nastajemo za vječnost.Isuse dobri, jačaj moju obitelj, a Danijeli srcu srca moga podari mir. Nosila je svo ovo vrijeme križ teški s velikom ljubavi. Nikada nije mrmljala, nikada nije rekla: zašto ja. Nikada.

I stotinu puta je rekla djeci, nama: ja se smrti ne bojim. A kada bismo bili sami govorila mi je: ako odem, čuvaj mi djecu… najviše ju je boljelo što im neće moći biti na vjenčanju.Kratak je život. Muževi, majke, mi smo ustvari ispunjeni mirom jer nismo došli u vrijeme muka da bismo sada Danijelu ljubili. Ljubili smo je cijeli život. Nismo došli sada u vrijeme duboke boli, da dok ovako pati joj govorim koliko mi znači. Dvadeset i četiri godine sam s njom. Od sedamnaeste. Uvijek je znala da mi je na prvom mjestu. Moja žena pa kćeri.

Ne čekajte prolaz dolinom trnja da bi tada vidjeli koliko vam znači vaša žena i obratno. Sada budite strpljivi. Sada gradite. Sada opraštajte. Sada ljubite. Sada se predajte. Sada sebe ništite da bi obitelj rasla. Sada se žrtvujte. Sada se posvetite. Sada ljubite. Ništa nema važnije u ovom svemiru od obitelji. Sve što ostvarite pa bilo to nešto najveće u očima svijeta – ništa je ako ste iznevjerili svoju obitelj. Obitelj je stup. Temelj. Sidrište života. Čuvajte svoju obitelj. Samo je ljubav tajna dvaju svjetova”, npaisao je Marin Miletić.

Foto: Hina

Facebook Comments