Marin Miletić organizira okrugli stol o pandemiji koji je ponovno izazvao “rat” među znanstvenicima: Oglasio se i Lauc

Marin Miletić organizira okrugli stol o pandemiji koji je ponovno izazvao “rat” među znanstvenicima: Oglasio se i Lauc

Marin Miletić sutra organizira okrugli stol o pandemiji na koji su pozvani poznati znanstvenici.

“Razotkrivanje interesnih skupina oko pandemije u Hrvatskom saboru. Dragi moji prijatelji, poznanici i podupiratelji. S velikim zadovoljstvom najavljujem okrugli stol na temu: Tri godine pandemije – što smo naučili? koji sam organizirao ovaj ponedjeljak, 26. lipnja s početkom u 10h u Hrvatskom saboru. Pandemijska interesna skupina nam je tri godine skakala po glavi. Oduzimali su nam temeljne ljudske slobode, htjeli su nas pratiti putem GPS-a telefona.

Prisiljavali su ljude perfidno i sustavno na cijepljenje mRNA eksperimentom i mnogima su teško naštetili. Uveli su lockdown i pokrenuli uništenje sporta i poduzetnika, uništili su mnoge umjetnike, obrtnike… učinili mnoge ovisne o sustavu. Uništili su mladost koja nikada u povijesti nije imala takav porast suicida i depresije.

Namjerno su proizveli inflaciju i proces pauperizacije. Nisu nam dali dolaziti na radno mjesto bez testiranja, a onda se ispostavilo da su mnogi testovi bili lažni, a mnogi su na njima okrenuli stotine milijuna kuna, a mladci HDZ-a moćnih roditelja su se čak počastili i lamborghinijem od gotovo 3 milijuna kuna. Vrijeđali su nas preko medija, vrijeđali su nas u Hrvatskom saboru, lažno su naše objave ništili prozivajućih ih lažno neistinitima.

Tražili su da se nose maske koje virus zaustavljaju kao što jedenje čipsa sprječava pretilost. Jedino mjesto gdje je koronakartelu pružen potpuni otpor u Hrvatskoj je grad Sinj gdje naš gradonačelnik Miro Bulj NIKADA nije pristao na uvođenje covid potvrda i mjera. Svi drugi su pali, Bulj nije. Mene su osobno vrijeđali. Mnogi. Pogotovo HDZ-ovci i Možemo. Veliki mediji dobrano podmazani od pandemijske interesne skupine, BigPharme, koronakartela.

Pokrenuli smo kao Most referendum, vodio sam organizacijski tu nacionalnu priču, skupili smo preko 430.000 potpisa građana velikim trudom stotina volontera i pomoći naših prijatelja Suverenista. Iako je Plenković taj referendum pod naredbom Ursule ukrao, uplašio se naroda i zato smo mi imali jedne od najblažih mjera. Radi našeg otpora. Okupljao sam ljude, prije tri godine govorio o tom ludilu u Saboru, pozivao na onaj prvi Festival slobode u Hrvatskom Saboru. Radio podcaste s uglednim liječnicima koji su kužili prevaru.

Naposljetku, skupljao sam potpise u ime Kluba Mosta i skupio 24 potpisa kolega saborskih zastupnika za Istražno povjerenstvo protiv Stožerokracije. Nadam se da će nam vladajući odobriti ovo da se sve istraži – zakonski smo ispunili proceduru potpisima za navedeno. Stiskali su nas i lagali su nas. Nanijeli nam toliko zla. I onda su mislili da ćemo na sve zaboraviti.Ne, ništa nećemo zaboraviti. Ovaj ponedjeljak u Sabor mi dolazi preko 15 znanstvenika, oko 60 ljudi povezanih s borbom za slobodu u plandemiji. Naši rijetki, slobodni i hrabri novinari, istaknuti pojedinci koji su nosili teret borbe na svojim leđima. Hvala svima!

Kao predavači pak s nama su vrhunski akademici, genetičari, patolozi, liječnici, mikrobiolozi,znanstvenici koji će progovoriti o tome što su nam radili. Tražit ćemo i odgovore – zašto? I govoriti o planu što moramo učiniti da nam se takvo ludilo nikada više u Hrvatskoj ne dogodi”, ističe Marin Miletić.

Okrugli stol u Saboru

O sutrašnjem okruglom stolu piše i Gordan Lauc.

“Sutra će se u Saboru održati okrugli stol na temu “Tri godine pandemije – što smo naučili?”Podmetanje propagande pandemijskog marketinga pod “znanost” uz agresivno cenzuriranje i javno vrijeđanje znanstvenika koji bi se tome usprotivili, jedan je od najvećih zločina napravljenih u pandemiji. Što zbog zbog osobnog profita, a što zbog ogromnog ega koji nije mogao priznati da su pogriješili, u tome su sudjelovali i poneki znanstvenici.

To je danas uglavnom prestalo, no pojedinci poput Lenharda i dalje nastavljaju…Mislim da je tri godine sasvim dovoljno da možemo objektivno sagledati što smo napravili dobro, a što ne. Kada utvrdimo gdje smo pogriješili, treba vidjeti je li to bila doista pogreška, ili skrivena igra onih koji su htjeli zaraditi na tuđoj nesreći.S pojedinim stavovima nekih od sudionika sutrašnjeg okruglog stola ja se osobno ne slažem, no to ne znači da ne možemo razgovarati i u raspravi pokušati doći do istine”, ističe Gordan Lauc.

Na drugoj strani okrugli stol je kritizirao znanstvenik oštromjeraš Boris Lenhard.

“Kako možete znati da su neki znanstvenici postali prolupali bivši znanstvenici i šarlatani?
Tako što pristanu na sudjelovanje u antivakserskom balu vampira (editirano da se FB ne uzjoguni, iako je izvorna riječ koju sam upotrijebio primjerenija), kojeg vodi Marin Miletić, a uz bok dugogodišnjim nesmiljenim antivakserima i neoluditima kao što su Lidija Gajski i Valerije Vrček (Lidije Gajski nema na konačnom popisu, ali ona i Vrček zadnjih par godina skoro uvijek dolaze u paketu)”, piše Boris Lenhard.

Foto: Hina