Marin Miletić pozvao građana na otpor protiv obaveznog cijepljenja: Niste stvoreni da klečite pred Stožerom i HDZ-om

Marin Miletić pozvao građana na otpor protiv obaveznog cijepljenja: Niste stvoreni da klečite pred Stožerom i HDZ-om

Mostov zastupnik Marin Miletić uvjeren je da Plenkovićeva Vlada vodi društvo prema obaveznom cijeljenju. Stoga je pozvao građana da “pruže otpor”. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Sada je svima jasno: HDZ vodi društvo prema OBVEZNOM cijepljenju. Nema demokracije. Nema slobode izbora. Ne zanima Plenkovića, Beroša, Capaka i Markotić što i cijepljeni prenose zarazu i tako ugrožavaju sve rizične skupine. Imam pouzdani izvor, vladajući su tražili od urednika medija da STIŠĆU na najjače u agendu cijepljenja. Ne zanimaju ih preboljeli, nas 60% u društvu. Ništa ih ne zanima.

E pa dobro. Stožeraši i HDZ niste htjeli poslušati narod? Niste htjeli razgovarati? Niste htjeli slušati zdravi razum? Dobro. Sada ćete dobiti. OTPOR. OTPOR. OTPOR. Pozivam sve učitelje da se učlane u sindikat koji će ih braniti. Koji će stati iza svakoga od vas dragi učitelji. Puno vas je. Pokažite otpor. Bez covid potvrda se može ići kockati, kupovati po centrima, djeca normalno u školu, a vas ucjenjuju. Podignite glave. Niste stvoreni da klečite pred Stožerom i HDZ-om. Studenti, zašto šutite? Maknite se od HDZ-ovih organizacija.

Organizirajte se. Pružite i vi mirni otpor. Za ime Boga dragoga pitanje je slobode. Pitanje je u kakvom društvu će živjeti vaša djeca sutra? OBAVIJEST novog sindikata koji će se boriti protiv tiranije Stožera.

Važno ‼️Poziv svim prosvjetarima, zaposlenima u školstvu i odgojiteljima koji su protiv nametanja cijepljenja, testiranja i štetnih i beskorisnih kovid potvrda da se jave u grupu ZNP – za naša prava https://www.facebook.com/groups/942955539616686/Umreženi smo po školama, osnovali smo novi sindikat koji će se boriti za naša prava te podižemo kolektivnu tužbu.Ajmo ljudi. Studenti. Radnici. Učitelji.

Branitelji. Braćo navijači. Torca, Kohorta, Demoni, Armada, Boysi. Čuvari naših gradova. Vrijeme je. Da sačuvamo slobodu. Za mirni otpor onima koji ruše temeljne slobode čovjeka i donose zakone protivne zdravom razumu.Uđite u moju Telegram grupu, tu ćete isto dobiti sve informacije o budućim akcijama. I nebojte se onih koji špijaju, narod je jači. Dosta ih je više bilo”, ističe Miletić.

Foto: Hina