Marin Miletić: Sramota. Tomaševićevi sljedbenici na društvenim mrežama proslavljaju ukidanje “okotarina”

Marin Miletić: Sramota. Tomaševićevi sljedbenici na društvenim mrežama proslavljaju ukidanje “okotarina”

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić reagirao je na jučerašnju odluku suda o ukidanju mjere roditelj odgajatelj. Posebno se osvrnuo na zlobne komentare na društvenim mrežama.

“Uvijek sam govorio da smo mnogi mi demokršćani ili ako hoćete političari tog usmjerenja, desnog centra tisuću puta tolerantniji i otvoreniji od fejk ljevice. Jer ta radikalna skupina čiji je pijun gradonačelnik Tomašević i nije nikakva ljevica. Prava ljevica je blagoslov društvu, ona oslobođena titoištine i lobotomiranog mozga koji propagira WOKE agendu raspadljivosti.

Kao što je i prava desnica blagoslov društva, oslobođena svih fašizama i nacizama u bilo kojim oblicima. Ova globalistička interesna skupina jučer likuje. Pišu po bespućima neta da su pobijedili i da je ukinuta – okotarina. Koje li jeze djecu, obitelji s više djece tako vrijeđati. U trenutku demografske katastrofe, u vremenu kada je nacionalna ugroza radi demografske najteže situacije ikada po Hrvatsku, u trenutku kada bismo svi kao društvo, vladajući i oporba trebali sve učiniti da ponudimo snažne, jasne i konkretne demografske dugoročne mjere – ova WOKE ekipa ljubitelja buba i afričke djece naše obitelji s djecom grubo vrijeđa i piše da su ukinite – okotarine.

Portali, mnogi nažalost podmazani novcem tih centara moći, slavodobitno ističu kako je Možemo pobijedio sudski majke odgajateljice. Treba reći istinu. Danas mnogima nije stalo do obitelji, do djece u obitelji. Nekima od njih su djeca predmet, šoping preko zoom konferencije i muljavine sa čudnim agencijama. Nekima od njih su djeca predmet koji se kupi pa se cijelom svijetu pokazuje ta nevjerojatna dobrota i otvorenost. Djeca nisu igračka, nikakav predmet i NITKO na ovom svijetu nema pravo na djecu.

Ne postoji to pravo – pravo na dijete. S druge strane žalosti vidjeti te neke ljude koji možda i nisu loši ljudi, ali su potpuno kompromitirali borbu za naše obitelji, za obitelji s više djece. Ne znam što je to u čovjeku što mu ne dopušta da svoju stolicu preda nekome tko će u toj borbi za vrijednosni sustav biti produktivniji, snažniji, prihvatljiviji široj populaciji. Kako ne vidiš da si postao teret nečemu?

S druge strane neka se sve bistri. Ta ista ekipa MOŽEMO je ona koja je htjela uvesti prisilno cijepljenje mRNA bockama, koji su se javno prijetili da necijepljenima ne treba dati nikakve pomoći. Mene su u Hrvatskom saboru grubo vrijeđali za vrijeme virusnog stanja. Sada slušamo kako likuju jer su pobijedili obitelji s više djece.

Neka sve ispliva. Te agende tame kojima su naša djeca okot, a svaka demografska mjera okotarina. Kada bih bio pesimist rekao bih da i nismo zaslužili drugo nego da nas preplave Nepalci, a da mi Hrvati izumremo kao nacija. Ali, budući sam kršćanin, nemam pravo na pesimizam. Božja je zadnja. Dobro će pobijediti. Narod će pobijediti. Doći će i našoj zemlji neko novo hrvatsko proljeće”, ističe Marin Miletić.

Foto: Hina