Marin Miletić ushićeno o prosvjedu: Ne nasjedajte na podvale. Na igrice Plenkovića s kojima će sada krenuti jer se plaši

Marin Miletić ushićeno o prosvjedu: Ne nasjedajte na podvale. Na igrice Plenkovića s kojima će sada krenuti jer se plaši

Marin Milatić je napisao oduži ost o jučerašnjem velikom prosvjedu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Prvo, želim se zahvaliti hrvatskom narodu. 80.000 građana je došlo u Zagreb i poslalo jasnu poruku Plenkovićevim politikama – DOSTA‼️ Plenković je uz svoju rasprostranjenu mašineriju namjerno stvorio frontu – širi i podupire nestabilnost i podjele u hrvatskom društvu.

Kada bi Plenković želio mir u društvu on bi UKINUO COVID potvrde koje su ustvari dozvola za širenje zaraze. Cijeli proboj po bolnicama imamo radi ovih COVID potvrda koje je omogućio Plenkovićev Stožer.

Mnogi danas među nas 80.000 su bili cijepljeni građani, prišli su mi i govorili da se osjećaju prevarenima. Nikoga ne smijemo nikada osuditi, svakome moramo sve oprostiti, moliti za Plenkovića i njegove da prihvate istinu i prestanu s ugnjetavanjem naroda. Ljudi su tlačeni mjesecima i mjesecima, varani i laže se građanima predugo.

Pritišće ih se, manipulira, radi se od naroda budale. I žao mi je za svaki neki ispad, uvijek sam pozivao naš narod na molitvu, mir i oproštenje. Krunica će na kraju izvojevati pobjedu. Ovo danas je bio triumf. Prepune ulice oko Trga Bana, sve gore prema Katedrali. Prepuno. Okolne ulice. Nevjerojatno. Danas je više od 80.000 građana izašlo na ulice Plenkoviću i njegovom Stožeru poručiti da njihove politike NE valjaju.

Ono što se sada već priča po ulicama da narod ide dalje. U borbi za slobodu. Za očuvanje djece svoje. Naših obitelji. Bogu hvala. Nema stajanja sada. Mi Mostovci smo uvijek uz svoj narod. Bilo to zgodno ili ne.

Od naroda, s narodom i za narod. To smo mi od početka. Ne nasjedajte na podvale. Na igrice Plenkovića s kojima će sada krenuti jako jer se plaši. Evo, ja čitam kako sam danas nešto poručio (objavio Jutarnji), a NIKOME NISAM dao nikakvu izjavu,

Igraju igre obmana. Moramo ostati razboriti i u ljubavi. Njih će ljubav i ustrajnost posve – slomiti. Dragi moji, uskoro krećemo s referendumom. To je JEDINI način demokratskih procesa kroz koji ćemo UGASITI Stožer. Jednom za svagda. Hvala vam svima, gotovo vas je 50.000‼️🤗 koji ćete nam pomagati za skupljanje potpisa. Hrvatska se budi”, ističe Miletić.