Mario Radić zadovoljan: Nisu nam naštetili napadi na Bartulicu

Mario Radić zadovoljan: Nisu nam naštetili napadi na Bartulicu

Moramo biti zadovoljni, kazao je Mario Radić, zamjenik Domovinskog pokreta, u razgovoru s reporterom Dnevnika Nove TV Ivanom Čorkalom.

Požalio se da je, kako je ustvrdio, kampanja bila prljava, a upitan misli li na slučaj DP-ova Stjepe Bartulice, odgovorio je potvrdno, ali i ustvrdio kako misli da im to nije oduzelo previše glasova.

“Vidjeli ste ovih dana koliko je kampanja bila prljava, bilo je svega. Citirat ću Alojzija Stepinca – džaba im svi mediji kad neće doći do naših srca. Mi smo pričali o tome je li Bartulica kupio kuću i je li je prijavio 25.12. ili 4.1. Glavna tema je bila od čega živi. Narod je shvatio o čemu se tu radi. Ipak, to nam nije naštetilo”, kazao je Radić, javlja Dnevnik.hr.

“Mi smo napravili koliko smo mogli, kampanju smo odradili muški”, zaključio je i naglasio da ljudima treba približiti teme o kojima se odlučuje u Bruxellesu.

Predsjednik stranke Ivan Penava je čestitao Bartulici na mandatu, a Stipe Mlinarić Ćipo istaknuo je: “Bit je da je DP treća snaga što je bilo i na parlamentarnim izborima, a vidjeli smo da su nestali Most, Kolakušić, Vidović Krišto.”

“Ja za svoju imovinsku karticu odgovaram. Da sam nešto pogriješio, odmah bih rekao. Očekujem isto i od Bartulice da objasni sve. Nismo imali Predsjedništvo stranke, sad kad je krenula ova hajka. Ali, svatko odgovara za svoju imovinsku karticu. Neka stane i odgovori na pitanja”, poručio je Mlinarić