Maskirani Boysi napali četvoricu navijača Betisa: Prišao je jedan muškarac i ljubazno nas upitao

Maskirani Boysi napali četvoricu navijača Betisa: Prišao je jedan muškarac i ljubazno nas upitao

Skupina zamaskiranih Bad Blue Boysa napala je u Zagrebu četvoricu navijača španjolskog nogometnog kluba Betis koja su doputovala na utakmicu s Dinamom, izvijestile su u srijedu novine Diario de Sevilla. Neimenovane žrtve ispričale su tim španjolskim novinama da su napadnuti u utorak navečer po dolasku u Zagreb.

“Izašli smo iz taksija i tražili gdje se točno nalazi hostel. Najednom nam se približio jedan muškarac i ljubazno nas upitao gdje smo smješteni”, rekao je navijač Betisa.

“Nakon što smo mu odgovorili, pozvao je ostale koji bili ondje. Poprskali su nas suzavcem i počeli tući”, dodao je, javlja Večernji list.

U napadu je sudjelovalo otprilike osam zamaskiranih muškaraca. Nakon što su poprskali oči gostima ukrali su im ruksak i dvije Betisove zastave.

“Oborili su me na pod i cipelarili, pa imam više modrica na nozi. Uspjeli smo zatim pobjeći”, ispričao je uplašeni mladić.

panjolci su prijavili napad hrvatskoj policiji, koja je odmah izašla na teren, pa uzela žrtvama otiske prstiju rekavši im da će pokušati pronaći ukradene stvari. Policija im je također rekla da su ih napali Bad Blue Boysi jer se njihova službena udruga nalazi u blizini.

“Sama policija nam je rekla da su nas napali Dinamovi ultrasi jer se naš hostel nalazi samo nekoliko metara od njihovih prostorija”, ispričao je Betisov navijač. Rekao je da se udruga nalazi u prolazu od kuda su izašli napadači na ulicu, a prema opisu se čini da je riječ o Ilici 37. To mjesto se nalazi blizu Trga bana Josipa Jelačića.

Foto: Hina