Mate Biljarist ne želi devalvirati: Šuker mi to nikada ne bi napravio

Mate Biljarist ne želi devalvirati: Šuker mi to nikada ne bi napravio

Mnogi su ostali izenađeni kada nisi vidjeli Matu Lončara, poznatijeg kao Mate Biljarist, na netom odigranoj utakmici u Splitu između reprezentacija Hrvatske i Walesa. Brzo se saznao razlog: nije uspio doći do ulaznice za ložu, a sve ostalo je za njega je ‘devalvacija‘.

“Nažalost, iz nekih tehničkih razloga samo znanih mom poznaniku gospodinu Kustiću nije mi uspio osigurati ulaznice za B ložu.U stvari dvije: za mene i za mog sina. Vjerojatno je bila veća potreba za neke druge ljude. Od 1973. godine, otkad pratim nogomet i Hajduka, uvijek sam bio u ložama, javlja Slobodna Dalmacija.

Mate Biljarist

Očigledno se to nije moglo ispoštovati, makar je to Kustić obećao. Da je gospodin Šuker, to on bi mi to priuštio”, rekao je za Mate te dodao: “Ostaje mi televizija. Na običnu tribinu ne mogu jer to bi bila devalvacija. Kada devalvira valuta, onda je to kolaps. To neću priuštiti nikome pa ni sebi”.

Na platformi ipetitions, k tome, ‘osvanula‘ je danas peticija naziva ‘Hoćemo Lončara u ložama diljem svijeta‘. Peticiju možete potpisati OVDJE.

Mate Biljarist tvrdi da je u svom životu posjetio 110 zemalja svijeta, te da je čest gost na najvećim sportskim zbivanjima.

Naslovna fotografija: Predsjednik Milanović i ministar Božinović u počasnoj loži

Foto: Hina