Matejevo društvo naručilo četiri boce viskija i šest boca vina: Evo nove teorije zašto je trčao po Beogradu

Matejevo društvo naručilo četiri boce viskija i šest boca vina: Evo nove teorije zašto je trčao po Beogradu

Mladi Splićani u čijem društvu se Matej Periš (27) provodio u klubu “Gotik” u Beton hali kobne noći između 30. i 31. prosinca, kada je nestao oko 2.30 sati ujutru, te večeri su bili odlično raspoloženi i obilno su naručivali alkoholna pića, otkriva za “Blic” izvor koji je te večeri bio u “Gotik” i koji kaže da nije bilo moguće ne primijetiti grupu od sedmorice mladića iz Splita.

Društvo u kojem je (Matej) bio naručivalo je velike količine alkohola. Uzeli su četiri boce viskija, šest boca vina… Bilo je tu svega i svačega. Bili su bučni i zato ih je osiguranje i smirivalo s vremena na vrijeme – ispričao je “Blicu” ovaj očevidac.
Izvor “Blica” tvrdi da je bilo “i više nego očigledno” da su svi pod utjecajem alkohola i da treba voditi računa o njihovom ponašanju.

Koliko čujem, oni su Matejev nestanak prijavili tek sutradan oko 18 sati, iako je on nestao još u 2.30 – kaže sugovornik “Blica”.

Jedna od pretpostavki koja se ovih dana pojavila u medijima jeste da je Matej Periš pod utjecajem alkohola izašao iz “Gotika” u hladnu prosinačku noć bez jakne, samo u majici kratkih rukava, i da je počeo trčati kako bi se malo otrijeznio.

Prema toj teoriji, mladić je uskoro postao dezorijentiran, čime se objašnjava njegovo čudno ponašanje na snimkama zabilježenim nadzornim kamerama, na kojima se vidi kako ispod Brankovog mosta pokušavao ući u taksi iako je u tom trenutku samo 200 metara udaljen od “Gotika”.