Mediji špekuliraju da se poznata influencerica Ella Dvornik razvodi: U jednoj objavi otkrila da je jako nesretna

Mediji špekuliraju da se poznata influencerica Ella Dvornik razvodi: U jednoj objavi otkrila da je jako nesretna

Mediji posljednjih dana špekuliraju da se poznata hrvatska influencerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce razvod.

Kako Glas Istre neslužbeno doznaje, čini se da u tim nagađanjima ima istine.

Naime, Pearce je ovih dana pojedinim Baljanima predstavio jednu ženu s kojom se druži duže vrijeme. Ona je navodno njegovih godina (on je 13 godina stariji od Elle) i živi na relaciji Zagreb – Bale.

Suprug Elle Dvornik naime i dalje živi u Balama s djecom, dok je ona uglavnom u Zagrebu.

Mediji su ovih dana pisali da je Ella nedavno kreirala svoj alter ego, Alterellu, koja je iznenadila obožavatelje neočekivanom objavom:

– Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci. Znači govorim ono dupla penetracija na suho u d**e. Ali svejedno se budim svako jutro i smijem se jer znam da mi svemir daje samo ono što mogu podnijeti. A kad napokon svrši – j**** ću mater i babu i ćaću i didu svima, napisala je Alterella.

“I sakrijte svoje muževe”, dodala je u priči.

Ella i Charles zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi. Na pitanja o razvodu Ella je do sada uglavnom odgovarala šalama.

Ella Dvornik je kći našeg Prerano preminulog glazbenika Dine Dvornika i unuka glumca Borisa Dvornika.

Na slici: Ella Dvornik i Charles Pearce

Foto: Hina