Mesić protiv Bulja. “Želi se osvetiti jer mu je teško pao moj prijedlog zbog kojeg mu je ukinut Ured bivšeg predsjednika”

Mesić protiv Bulja. “Želi se osvetiti jer mu je teško pao moj prijedlog zbog kojeg mu je ukinut Ured bivšeg predsjednika”

Na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u 12.30 sati održat će se novo ročište zbog tužbe bivšeg predsjednika Stjepana Mesića protiv Mire Bulja nakon što ga je nazvao ‘klevetnikom i elementarnom nepogodom za hrvatski narod’

Najavu novog ročišta na svojem je Facebooku u nedjelju navečer objavio Miro Bulj. U svojoj objavi ovaj je mostovac, između ostalog, napisao da je na zadnjem ročištu sutkinja odbila njegove dokazne prijedloge, kao i svjedoke. Bulj također navodi kako mu se ‘Mesić želi osvetiti jer mu je teško pao’ prijedlog Mosta dok je bio u Vladi RH o ukidanju Ureda bivšeg predsjednika, donosi tportal.

Objavu Mire Bulja prenosimo u cijelosti:

‘Sutra na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u 12 i 30 sati novo ročište za tužbu koju je protiv mene podnio Stipe Mesić jer sam ga nazvao klevetnikom i elementarnom nepogodom za hrvatski narod. Na zadnjem ročištu sutkinja Janja Marijan Žabek odbila je moje dokazne prijedloge, a odbila je i svjedoke Vladimira Šeksa, Josipa Manolića, Davora Božinovića, Marijanu Petir, Tomislava Karamarka… sve Mesićeve bivše suradnike, kao i preslušavanje snimki Mesićeva govora u Sydneyju i snimke priloga koji govori o čekovima koje je dobio od iseljenika.

Mesić mi se želi osvetiti jer mu je teško pao moj prijedlog zbog kojeg mu je Most dok je bio u Vladi Republike Hrvatske ukinuo Ured bivšeg predsjednika. Narode, slažete li se da je Stipe Mesić klevetnik i elementarna nepogoda za hrvatski narod?’ napisao je u nedjelju navečer Bulj.

Foto: Hina