Milanović protiv Milanovića: Predsjednik se ugledao na svoje “rodijake” koji su preko noći zvijezdu zamijenili križem

Milanović protiv Milanovića: Predsjednik se ugledao na svoje “rodijake” koji su preko noći zvijezdu zamijenili križem

Na našu žalost, Njemačka je osudila Perkovića i Mustača. Godine 2013. predsjednik Vlade RH, Zoran Milanović, zaratio je s Europskom komisijom kako bi spasio krvnike hrvatskog naroda i visoke dužnosnike UDB-e, Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, s prividno suverenističkom tezom kako bi se njima trebalo suditi u Hrvatskoj, a ne u Njemačkoj.

Teza s kojom bi se u potpunosti složio kada ne bi bio svjestan u kakvom je stanju i pod kolikim političkim pritiskom djeluje hrvatsko pravosuđe koje na našu žalost nije imalo, niti danas ima, hrabrosti, slobode i samostalnosti da osudi glavne ljude UDB-e, ističe u priopćenju saborski zastupnik suverenista Marko Milanović Litre.

Želju i motivaciju za zaštitom drugova Perkovića i Mustača od strane Zorana Milanovića treba gledati u kontekstu pedigrea njegove obitelji iz Glavica koji su preko noći 90-ih godina u svome zaselku zamijenili crvenu petokraku s križem.

Saborski zastupnik Marko Milanović Litre

Oni nisu to učinili zbog političke evolucije već zbog oportunizma i prilagodbe novim vremenima koja dolaze. Upravo takva obiteljska doktrina izlazi na vidjelo kod Milanovića od dolaska na Pantovčak. Iako se mogu složiti s nekim odlukama i izjavama “našeg” predsjednika poput one iz rujna, prošle godine u Rimu, gdje je jasno odbacio ideju federalno uređene naddržave EU ili odlikovanjem pripadnika HVO-a u susret obljetnice Oluje, ne smijemo zaboraviti od kuda dolazi, kakve politike zastupa i za što se borio tijekom svog političkog djelovanja.

Hrabrim ratnicima koji su branili našu domovinu i borili se za naše slobode jedino što mogu reći je: “Hvala!”. Što se tiče generala i njihovog zahtjeva za pomilovanjem Perkovića i Mustača jedino što osjećam je razočaranost, a prema onima koji su naknadno povukli svoje potpise sažaljenje jer se njihovi stavovi očito mijenjaju ovisno o političkom raspoloženju.

Iz ove cijele situacije jedini tko će izaći “čist” je Zoran Milanović, koji je do danas ignorirao sve zahtjeve za pomilovanjem. Ukoliko odbije i ovaj zahtjev nastavit će sa svojim prividnim “desničarenjem”, a ukoliko ga prihvati stat će na stranu hrvatskih generala i još jednom se približiti hrvatskoj petoj koloni.

Generali, preusda Perkoviću i Mustaču pripada povijesti. Okrenimo se budućnosti, svi zajedno.