Miletić pozvao na mir: I cijepljeni i necijepljeni su djeca Božja. Nemojmo dopustiti da nas Beroš, Capak i Markotićka namjerno svađaju

Miletić pozvao na mir: I cijepljeni i necijepljeni su djeca Božja. Nemojmo dopustiti da nas Beroš, Capak i Markotićka namjerno svađaju

Zastupnik Marin Miletić upozorio je na nove podjele u društvu koje se, pored svih odjela, sada dijeli na cijepljene i necijepljene. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

” Dragi ljudi. Ako Boga poznajete, morali biste biti puno smireniji nego što mnogi jeste. Vaši bijesni ispadi začinjeni gorčinom nemaju opravdanja za kršćane. Ako Boga pak ne poznajete, duboko u svom srcu znate da je strah uzrok vaših reakcija. Uvjeren sam, možete pronaći snagu i pobijediti taj i druge strahove.

Nadalje. Oni koji su se cijepili nisu krivi ni za što. Ljudi su u svojoj slobodi odlučili ono što su mislili da je za njih najbolje. I tu priča sva završava. Možda ne završava za one koji su ih nagovorili i uvjerili, ali o tome neka misli Isus jer je samo On jedini pravedni Sudac.

Ne pada mi na pamet nikoga suditi. Isto tako, mi ne cijepljeni nismo odgovorni za apsolutno ništa. Slušamo glas savjesti koji je bedem istine u nama i odlučili smo se ne cijepiti protiv ovog virusa. Važno je jedino da i prvi i drugi sve što čine čine u svojoj vlastitoj – slobodi. I cijepljeni i necijepljeni smo – djeca Božja koju Bog jednako ljubi i čije spasenje jednako želi. Nemojmo dopustiti da nas pogubljeni Beroš, Capak i Markotićka NAMJERNO dijele i svađaju.

Ta pogubljena ekipa koja odrađuje očigledno priče za neke interesne skupine profitira na podjelama i svađama našeg malog naroda. Ne treba nam to. I cijepljeni i necijepljeni dišemo isti zrak, jedemo istu hranu, hodamo istim ulicama, mnoge muče baš slični problemi. Velike cijene, korupcija, iseljavanje, nedovoljno dobar obrazovni sustav, loša klima za poduzetnike, demografija…

Na jedan način mislim da ćemo u mnogim stvarima morati se držati zajedno. Ja čak mislim – znam da zvuči ludo – da ćemo i mi necijepljeni pomagati cijepljenima. Imajmo strpljenja jedni s drugima. Jako je to važno. Baš, jako. Ne napadajte jedni druge‼️ Na koncu, kršćani bi trebali znati: ne borimo se mi protiv čovjeka. Ne zaboravite to”, ističe Miletić.

Facebook Comments