Milijan Brkić se opet poslužio citatom iz Biblije: Kome je poslao šifriranu poruku?

Milijan Brkić se opet poslužio citatom iz Biblije: Kome je poslao šifriranu poruku?

Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić u četvrtak je kazao da je odluka Državnog odvjetništva kojom ga se ne dovodi u vezu s curenjem informacija iz istrage o elitnoj prostituciji u 2011. godini, potvrdila ono što je i sam od prvog dana tvrdio – da nema nikakve veze s tim.
»Hvala Bogu, istina je napokon došla na vidjelo. Da je danas 1. travnja, mnogi bi mislili da je to šala. Na njihovu žalost, to je istinita informacija i, kao što sam tvrdio od prvog dana da ja nemam nikakve veze s tim, to je danas potvrdilo i Državno odvjetništvo«, kazao je Brkić u kratkoj izjavi novinarima u Saboru.

Brkić nije htio odgovoriti na pitanje ‘na čiju je to žalost’, tek je rekao da će se »oni sami prepoznati« i da »ne zna ima li takvih u HDZ-u«.
Onima koji su mu tijekom afere ‘elitna prostitucija’ između redova poručivali da nitko ne može biti iznad stranke, da odstupi i da je postao prevelik teret HDZ-u, Brkić je uzvratio: »Blaženi koji vjeruju, a ne vidješe«.
Brkić je odbio komentirati presudu Vrhovnog suda Ivi Sanaderu, tek kratko rekavši ‘ne komentiram presude’, piše Novi list.

Foto:Danijel Kasap/Hina