Nakon što je prozvala “dotepence”, Mirela Holy iskreno priznala: Nikada nisam skrivala da sam osvetoljubiva osoba

Nakon što je prozvala “dotepence”, Mirela Holy iskreno priznala: Nikada nisam skrivala da sam osvetoljubiva osoba

Mi Zagrepčani smo fakat magarci, šutimo ko’ zadnji papci iako su nas stavili posljednje u Hrvatskoj na popis za cijepljenje. Em što u ZG živi najviše ljudi, gustoća naseljenosti koja omogućava širenje bolesti je najviša, ali eto, zadnji smo u redu za cijepljenje. Zašto?”, ova objava na Twitteru Mirele Holy, bivše ministrice u Milanovićevoj Vladi i saborske zastupnice, jučer je izazvala niz reakcija.

Osobito nakon što je autorica na jednu objavu dodala kako su se “I u Zagrebu cijepili preko reda različiti dotepenci”. Ta je objava izazvala puno komentara zainteresiranih pa i komentar da je i ona “češka dotepenka”.

Mirela Holy za Jutarnji list danas kaže:

“Iz komunikacije je potpuno jasno da sam se referirala na one koji su iz drugih dijelova Hrvatske potegnuli čak u Zagreb kako bi se cijepili preko reda i koji su jednako nemoralni kao i Zagrepčani koji su se cijepili preko reda. Dotepenac se u tom smislu odnosi na osobe koje se cijepe preko reda i tako pokazuju prezir prema svima koji čekaju na cjepivo prema parametrima rizičnosti”.

Kaže da su među takvima Boras i Linić.

Na pitanje zašto se upustila u raspravu s Bojanom Glavaševićem, Holy kaže da je osvetoljubiva:

“Nikada nisam skrivala da sam osvetoljubiva osoba. Ako je netko nekorektan prema meni i manipulira, vratit ću mu pogotovo kada taj netko, poput Bojana, ima itekako klijentelističkog putra na glavi”, rekla je, među ostalim, za Jutarnji.

Facebook Comments