Mirjana Hrga iz Berlina: Znate li zašto smo izgubili od Španjolaca? Zvuči suludo, ali vrijedi razmisliti o tome

Mirjana Hrga iz Berlina: Znate li zašto smo izgubili od Španjolaca? Zvuči suludo, ali vrijedi razmisliti o tome

Novinarka Mirjana Hrga je bila na utakmici u Berlinu i iznijela je zanimljivo razmišljanje zašto je Hrvatska izgubila.

“Kad razmišljam jutros u Berlinu sto se dogodilo sinoć, ne pada mi ništa drugo na pamet osim: da smo izgubili – zbog prevelike ljubavi. Zvuci glupo, ali možda nije nevrijedno razmišljanja. Jučer se to pokazalo kao veliki teret.

Impresivna podrška zazivala je impresivan kraj večeri i još jednu feštu u čemu su Hrvati nepobjedivi.

Istovremeno, bilo je jasno da Španjolci niti sekunde nisu bili impresionirani tom masom Hrvata na stadionu. Istrčala je na teren velika i jaka momčad.

I nasi su neosporna klasa…ali imam osjećaj da su pukli pod pritiskom naših očekivanja, naše podrške i te silne, uzajamne ljubavi i poštovanja.

Njima je jutros najteže, ali moralo se jednom dogoditi i ovo. Šteta sto se dogodilo u Berlinu. Sudbina”, istaknula je Hrga.

Podsjetimo, na utakmici Hrvatske i Španjolske kapetana Vatrenih Luku Modrića bodrila je cijela njegova obitelj. Uz suprugu Vanju i njihovo troje djece te njegove roditelje, u loži na Olimpijskom stadionu u Berlinu bila je i Lukina sestra Diora sa svojim zaručnikom, javlja Dnevnik.hr.

Diora je nedavno dospjela u medije upravo zbog vijesti da se uskoro udaje, a nakon što je na Instagramu objavila fotografije sa svoje djevojačke zabave, svoj profil na društvenoj mreži zaključala je za javnost.

Uz Dioru, Luka ima sestru Jasminu, koja se nakon udaje preziva Plecić, a ni ona nije propustila prvu utakmicu Vatrenih na Europskom prvenstvu, na kojoj su, nažalost, slavili Španjolci.

Na slici: Mirjana Hrga sa suprugom

Na slici: Mirjana Hrga sa suprugom

Foto: Facebook