Mirjana Hrga komentirala situaciju u Zagrebu i Dinamu: Ne bih se iznenadila da jedan dan osvanu grafiti: “Ustani Bandiću” – “Vrati se Mamiću”

Mirjana Hrga komentirala situaciju u   Zagrebu i Dinamu: Ne bih se iznenadila da jedan dan osvanu grafiti: “Ustani Bandiću” – “Vrati se Mamiću”

Komentator Sport Kluba Igor Flak u Newsnightu je komentirao današnju Skupštinu.

“U svakom slučaju je povijesna i ona (iz ožujka) i ova Skupština – ona jer se nije nastavila vladavina Zdravka Mamića, a ova jer Zdravko Mamić polagano odlazi u povijest”, kazao je Flak.

“U ovom trenutku Dinamo može početi funkcionriati na način na koji klub treba funkcionirati”, dodao je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: PERSPEKTIVAN KADAR: Dvojica “mladića” koji drmaju “svetim klubom” Dinamom. Jedan ima 84, a drugi 86 godina

Situaciju u Dinamo komentirala je i bivša novinrka Mirjana Hrga.

“Kad vidim kako ide Zagrebu i sto se dogadja u Dinamu, ne bih se iznenadila da jedan dan u glavnom gradu osvanu grafiti: “Ustani Bandiću” – “Vrati se Mamiću” .

Za one koji će se poigravati s ovim statusom lagani podsjetnik: ja sam se najužasnije konfrontirala s Bandićem; ja nisam ona koja je od Mamica uzimala pare.Ali nisam glasala ni za zagrebačke aktiviste (politika je jedno, a aktivizam drugo), niti mi se svidja da itko slabi klub koji je i ostat ce – više od kluba”, piše Mirjana Hrga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Javila se i prva supruga posrnulog rukometaša Denisa Buntića: Radim ovo u svrhu zaštite naše maloljetne djece

Mladen Vedriš navodi da statut mora biti predmet rasprave u 11. mjesecu. “Nije to samo pitnjew kvantitete, u klub u skupštinu u novom sazivu moraju ući i ljudi koji imaju i dobru volju i kompetenciju.”

Rekao je da se neće kandidirati za poziciju predsjednika.

Je li ovo konačni poraz Mamića? “Ne bih govorio o pobjedi i porazu nego o putu kojim ćemo krenuti. Razdoblje u kojem je Zdravko Mamić donio kvalitetu razvoja kluba je sigurno prošlost, ali ne mislim da je Zdravko Mamić budućnost kluba.”

Foto: Hina