Miro Bulj uputio oštru poruku Čermaku i Glavašu: Imaju li oni uopće više ugled u narodu i među braniteljima

Miro Bulj uputio oštru poruku Čermaku i Glavašu: Imaju li oni uopće više ugled u narodu i među braniteljima

Zastupnik Miro Bulj uputio je optru poruku Branimiru Glavašu i Ivanu Čermaku.

“Sramotna inicijativa za pomilovanje udbaških krvnika je jako uzdrmana zbog burnih reakcija naroda i branitelja. Već su dvojica generala povukala potpis, a uskoro će i ostali ako misle sačuvat obraz i ikakav ugled u narodu. Jučer se u očajničkom pokušaju da spasi propalu inicijativu javio Ivan Čermak i govorio u ime svih generala.

Tko je Ivan Čermak da govori u ime svih generala?On je svojim poslijeratnim poslovnim i interesnim aktivnostima odavno izgubio bilo kakav ugled u braniteljskoj populaciji i u narodu. Neki od potpisnika sramotnog zahtjeva za pomilovanje udbaških likvidatora još uvijek ugled imaju. Ako ga žele izgubit onda će slušat Čermaka i ući u povijest kao oni koji su štitili udbaške likvidatore.

Koliko su inicijatori ove sramotne inicijative očajni pokazuje činjenica da su danas aktivirali i Branimira Glavaša koji najavljuje da će reći sve što zna o Josipu Perkoviću. Nas ne zanima što o Perkoviću zna i misli Glavaš ili bilo tko drugi. Nas zanima ono što je utvrdio sud i što je istina.

A to je, da se i u slučaju Perkovića i u slučaju Mustača radi o udbaškim zločincima krvavih ruku.Kod Glavaša i generala nas jedino zanimaju motivi koji su ih potaknuli na ovu prljavu rabotu. Hrvatski narod će motive koji su ih potaknuli na ovo sramotno ponašanje sustavno istražit. I na kraju, ako žele da ih hrvatski narod pamti po dobrom i da na njih ne padne vječna sramota žurno će povući potpise”, ističe Bulj.

Na slici: Ivan Čermak i Anto Nobilo

Foto: Hina