MODNI MAČAK: Jarni otkrio gdje je kupio hit sako koji je zapalio internet

MODNI MAČAK: Jarni otkrio gdje je kupio hit sako koji je zapalio internet

Upečatljivi bijeli sako s plavim prugama kojeg je tijekom prijenosa kvalifikacijske utakmice između naše nogometne reprezentacije i Rusije u studiju Nove TV nosio bivši uspješni nogometaš i trener Robert Jarni, u sjenu je bacio ne samo događanja na terenu, već i svaki komentar, pa i sam rezultat. Jarni je doslovno užario internet, pa su već i tijekom samog prijenosa sa svih strana pljuštali komentari, doduše većinom ne baš afirmativni kad je u pitanju itekako hrabar modni odabir bivšeg hrvatskog reprezentativca i legendarnog lijevog beka poznatog po iznimnoj brzini.

Ekskluzivno za Jutarnji Robert Jarni otkrio je i čiji potpis stoji na sakou koji je postao top tema na internetu.

– Nemam komentara, meni je to sve skupa smiješno. O ukusima se ne raspravlja, pa ne bih previše ni ja o tome govorio. Ali vrlo rado ću reći o kojoj se marki radi. To je Gianfranco Ferre. Kupio sam ga prije par godina u Italiji, u Torinu. Ukusi su različiti. Svatko odjeću gleda svojim očima i interpretira to kako hoće, pa nisam ni ja u tome iznimka. To je vrlo jednostavno – odmah nam je na početku razgovora otkrio bivši nogometaš. Inače, trenutno se sako kojeg je Jarni u najmanju ruku proslavio može naći po cijeni od otprilike 1500 kuna, javlja Jutarnji list.

Jarnijev odabir dodatno je gledateljima upao u oči jer su pokraj njega u studiju sjedili i komentirali utakmicu uz još dvojicu bivših nogometaša Aljošu Vojnovića i Milana Stjelju koji su za tu priliku odabrali neupadljive boje odijela – sivu i tamnoplavu. No toliki broj komentara iznenadio je i samog Roberta Jarnija.

– Baš me jako iznenadio toliki interes i toliki broj komentara na moj modni odabir. Nije mi bilo ni na kraj pameti kad sam se oblačio da će to ljudima biti tako upečatljivo. Meni je sako sasvim ok, dapače odličan mi je i zato sam ga obukao. Ljetni je, malo mornarski, a ljudima je, pretpostavljam bio neobičan jer ima te pruge po sebi, ali dobro – pomirljiv je bivši nogometaš.

Padali su tu komentari i kako Jarni izgleda poput Bubimira, lika Srećka Šojića iz filma “Tesna koža”, glavne postave filma “Tko je ovdje lud?” ili pak kanadskog sportskog novinara osebujnog modnog izričaja Dona Cherryja, no na to se ovaj simpatični nogometaš ni najmanje nije uvrijedio.

– Ni najmanje me nisu povrijedili komentari. Ma kakvi, nemam ja problema s tim stvarima. Nije da Ferrea preferiram kao modnu marku, no bio mi je sako lijep i kupio sam ga i to je to – kratko kaže Jarni.

Samu utakmicu, jednu od presudnih za našu reprezentaciju za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru, u telefonskom razgovoru nije imalo previše smisla ni spominjati.

– Utakmicu sam iskomentirao dok je trajala, no očito su svi više gledali moj sako nego slušali što sam pričao, no nema veze – smije se Jarni.

Foto: Screenshot