Modrić, Dalić i Baggio na predstavljanju nogometnog kampa Privredne banke Zagreb

Modrić, Dalić i Baggio na predstavljanju nogometnog kampa Privredne banke Zagreb

Jučer je u Opatiji u organizaciji Privredne banke Zagreb (PBZ) predstavljen nogometni kamp za djecu (Italia Soccer Camp). Ovo sportsko događanje namijenjeno je djeci u dobi od 7 do 14 godina, a Privredna banka Zagreb kao članica Intesa Sanpaolo Grupe glavni je partner ovog projekta u Hrvatskoj koji podržava i Generali osiguranje. Nogometni kamp za djecu održat će se u Zagrebu od 1. do 5. srpnja za ukupno 150 djece te nam je iznimno drago što će u projekt kampa biti uključena i djeca iz Dječjeg doma Zagreb. U okviru svog programa društvene odgovornosti Privredna banka Zagreb podupire brojne sportske aktivnosti za djecu i mlade. Polaznici kampa imat će mogućnost stjecati vrijedna znanja i vještine o nogometnim tehnikama i taktikama po poznatoj i provjerenoj metodi vrhunskih nogometaša, stoji u priopćenju Privredne banke Zagreb.

Konferenciji za medije prisustvovao je i Roberto Baggio, talijanska nogometna legenda koji je govorio o programu nogometnog kampa. Također, na konferenciji su sudjelovali: Rosario Strano, Chief Operating Officer, Intesa Sanpaolo, Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a, Jasna Ćurković  Kelava, ravnateljica Dječjeg doma Zagreb, Marco Schembri, predstavnik organizatora događanja SPORT GOALS LTD i Vittorio Petrone, menadžer Roberta Baggia.

“Osobito nam je zadovoljstvo i čast što su ovo događanje svojim dolaskom uveličali i izbornik i kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i Luka Modrić. Mi smo danas ovdje u Opatiji, zahvaljujući podršci Privredne banke Zagreb, i zato što čvrsto vjerujemo kako u vašoj zemlji leži veliki potencijal za svijet nogometa, a što ste i dokazali brojnim primjerima. Djeca koja će sudjelovati u ovom nogometnom kampu dobit će priliku trenirati po metodama vrhunskih nogometaša”, izjavio je Roberto Baggio.

Privredna banka Zagreb glavni je partner ovog projekta. „U Hrvatskoj je nogomet najpopularniji sport. Zato podržavamo ovaj nevjerojatan projekt, zahvaljujući kojem mladi mogu trenirati s iskusnim trenerima i igračima. Hrvatska je poznata po brojnim uspješnim sportašima i nadamo se da će netko od mladih nogometnih talenata jednoga dana uspješno predstavljati našu zemlju kao velika nogometna zvijezda kao što je to danas vrhunski Luka Modrić kojem posebno zahvaljujem što se odazvao našem pozivu biti ovdje s nama”, izjavio je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ-a.

„Vidimo Italia Soccer Camp kao značajno ulaganje u djecu diljem Europe. Možda će upravo u tim kampovima biti otkriven veliki budući nogometni talent. Oduševljen sam i poštujem suradnju s vrhunskim sportašima koji su inspiracija i uzor mladim ljubiteljima nogometa. Jedan od njih nesumnjivo je i nogometna legenda Roberto Baggio, koji je ove godine svojim prisustvom odao posebnu počast održavanju ovogodišnjeg nogometnog kampa u Hrvatskoj“, rekao je Marco Schembri, predstavnik organizatora Sport Goals.

Dvoje odabranih sudionika hrvatskog nogometnog kampa koji će se održati u Zagrebu otputovat će u Italiju kako bi sudjelovali na događanju Italia Soccer Camp DAY.

 

Facebook Comments