Na Thompsonovoj stranici objavljen dirljiv apel: Molimo Boga da pomogne mladom Anti Mihaelu

Na Thompsonovoj stranici objavljen dirljiv apel: Molimo Boga da pomogne mladom Anti Mihaelu

Popularni hrvatski pjevač Marko Perković Thompson zajedno s obitelji prolazi kroz teške trenutke.

Naime, kako je već poznato u javnosti, Thompsonovom malodobnom sinu Anti Mihaelu zatajilo je srce te je hitno prevezen iz splitske u zagrebačku bolnicu, gdje se još uvijek nalazi. 

Na službenoj Facebook stranici pjevača pozvali su na molitvu za Antu Mihaela Perković, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti, javlja Direktno.hr.

”Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona

Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. ‘Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!’ (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. ‘Mnogo  može žarka molitva pravednikova’ (Jak S,16),uči nas sv.Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!

Molitva za ozdravljenje

Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.

(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može).
(p. Mijo Nikić)”, stoji u objavi.

Podsjetimo, Thompson je od 2003. godine u braku sa Sandrom Rogić, a par ima petero djece – sinove Antu Mihaela i Petra Šimuna te kćeri Divu Mariju i blizanke Cvitu Katarinu.