Najavio kandidaturu za gradonačelnika Sinja: Hoće li Bulj postati “prorok” u svom gradu?

Najavio kandidaturu za gradonačelnika Sinja: Hoće li Bulj postati “prorok” u svom gradu?

Saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista Miro Bulj najavio je u petak svoju kandidaturu za gradonačelnika Sinja na predstojećim lokalnim izborima. 

“Sinj je svojim položajem i prostorom te resursima i potencijalima najperspektivnije područje za život u Republici Hrvatskoj. Imamo iznimno velike resurse i potencijal, a na nama je da podignemo kvalitetu života naših sugrađana”, poručuje Bulj u priopćenju kojim je najavio svoju kandidaturu.

Tvrdi kako ozbiljnim radom i pristupom Sinj može postati metropola Dalmacije u turističkom, gospodarskom, ekonomskom, sportskom i kulturnom smislu, javlja N1.

Sinj je, kaže, unatoč obećanjima dosad ostao bez značajnih infrastrukturnih projekata poput navodnjavanja Sinjskog polja, kanalizacije i odvodnje oborinskih voda no uz izgradnju brze ceste može postati predgrađe Splita, čime će se osigurati opstanak i povratak mladih na to područje.

Bulj ističe kako je sa Sinjanima dosad bio u brojnim akcijama protiv lošim politikama, od ukidanja radničkih prava, sinjskog rodilišta i stacionara te uništavanja prirode kada se pokušalo od grada stvarati odlagalište opasnog otpada, a tri puta su ga Sinjani birali u Hrvatski sabor.

Foto: Hina