Nakon inzistiranja Teleskopa doktor Julije Meštrović progovorio o smrti mlade medicinske sestre: Zašto je preminula Tina Pocrnja

Nakon inzistiranja Teleskopa doktor Julije Meštrović progovorio o smrti mlade medicinske sestre: Zašto je preminula Tina Pocrnja

Ravnatelje splitske bolnice Julije Meštrović demantirao je danas priču koja se proteklih dana proširila Splitom i društvenim mrežama da je medicinska sestra mlađe životne dobi (34), zaposlenica KBC-a Split, nedavno preminula zbog posljedica cijepljenja nakon što je primila treću, booster dozu cjepiva.

– Ono koliko je nama poznato, ne možemo reći da postoji veza između cijepljenja i tog tragičnog događaja. Prema analizi koju smo dosad napravili nema povezanosti – kazao je Meštrović na pitanje novinara o slučaju o kojem se već danima bruji u kuloarima te potvrdio da je djelatnica preminula, javlja Slobodna Dalmacija.

Teleskop doznaje da je riječo o medicinskoj seseti Tini Pocrnji o čijoj se smrti proteklih nekoliko dana dosta špekulira na društvenim mrežama. Na internetu se može pronaći i audio snimka na kojoj se detaljno opisuje što se dogodilo nesretnoj medicinskoj sestri. Teleskop doznaje da je Tina Pocrnja doživjela moždani udar koji je bio koban.

Danas smo pokušali dobiti nešto više informacija od ravnatelja KBC-a Split Julija Meštrovića, ali nam se nije javljao. U međuvremenu je, kako vidimo, iskoristio presicu da demantira da je medicinska sestra Tina Pocrnja preminula od posljedica cijepljenja.

.