Nakon napada ljevičarskih medija popularni Joško Jeličić dobio važnu potporu: Podržao ga ministar koji je “uništio” Milanovića

Nakon napada ljevičarskih medija popularni Joško Jeličić dobio važnu potporu: Podržao ga ministar koji je “uništio” Milanovića

Stručni komentari Joška Jeličića izazvali su burne reakcije u javnosti. Našao se na meti ljevičarskih medija i dežurnih kritičara koji su smatrali da su njegovi komentari neprimjereni.

Međutim, Joško Jeličić je danas dobio potporu od ministra Oleg Butković, koji vodi resor mora, prometa i infrastrukture. Butković je kritizirao Jeličićeve kritičare i rekao da jedva čeka nove komentare.

-Podrška Jošku Jeličiću! Dežurni moralisti u Hrvatskoj šute kad se najbrutalnije vrijeđa one koji nisu “njihovi”, a sada su se digli na “zadnje noge” jer je Joško bio jednako razigran u izričaju kao i inače. Jedva čekam njegove nove komentare, poručio mu je Butković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Profesor iz Srbije optužio Ivanu Knoll da radi za hrvatsku tajnu službu: Ona je na neki način mamac za mušku populaciju

Donosimo komentare koji su razljutili dežurne kritičare.

– Stalno čitam analize i umoran sam od njih. Mi nemamo brzinu, dubinu ni izolacijske igrače. Nemamo jer genetika nam je takva, nismo bili kolonijalna sila. Tko je brz u Španjolskoj? Lamine Yamal i Nico Williams. U Francuskoj neću ni spominjati, a Jeremy Doku u Belgiji. Hoćemo li slati djecu u Afriku umjesto u Irsku? S obzirom na podatke Hrvatske udruge poslodavaca, projekcija je da će za dvije godine kod nas biti 400 tisuća Nepalaca, dakle ne da nećemo dobiti na brzini, nego ćemo izgubiti na skok-igri, rekao je Jeličić i nasmijao sve u studiju.

Ministart Oleg Butković

Joško Jeličić je u prvoj emisiji EURO 2024 dao zanimljivo tumačenje kroničnih problema u nogometnoj reprezentaciji Srbije, koja će na ovom Euru igrati u skupini s Engleskom, Danskom i Slovenijom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Petković je zapravo ponizio Perišića i pokazao neposlušnost Daliću: Modrić je vjerojatno kolutao očima kada je vidio takvu bahatost

Prvi dvoboj naši istočni susjedi igraju u nedjelju 16. lipnja s jednim od favorita Eura Engleskom.

Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutarnjih problema, meni je drago da su oni na natjecanju, jer neće biti dosadno, pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako… Ono što je njihov problem, njihov izbornik ništa ne donosi toj ekipi. Moraju imati jasniju hijerarhiju, ne u smislu tko je veća zvijezda. Piksi i njegove izjave, gledalo smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo godina nemaju i vjerojatno nikad neće ni imati kult reprezentacije, smatra Joško Jeličić.

Na snimci se vidi kako je Stojković gotovo pa izvan sebe zbog Samardžićevog gubitka lopte, a može se čuti i njegova glasna reakcija. “J**m ti majku! Neee!”, vikao je bijesni izbornik srpske reprezentacije, koji zajedno sa svojom momčadi živi pod pritiskom uoči početka Eura.

Na slici: Joško Jeličić i Stipe Pletikosa

Foto: Hina