Nakon svađe ubila nevjenčanog supruga: Stalno su se svađali

Nakon svađe ubila nevjenčanog supruga:  Stalno su se svađali

U stanu na predjelu Visoka u Splitu oko 20.30 sati usmrćena je muška osoba, a prema prvim informacijama sumnja se da mu je smrtonosne rane nanijela nevjenčana supruga.

U razgovoru sa susjedima bračnog para naš novinar je doznao da su za sada nepoznati muškarac i žena na Visoku doselili prije otprilike godinu dana, a dodali su mu kako ih nisu dobro poznavali, javlja Slobodna Dalmacija.

– Nje često nije bilo – rekao je muškarac koji se našao u blizini mjesta zločina, dok je žena s kojom je bio u društvu dodala da ih “nisu baš najbolje znali”. Iako ne stanuju u istoj ulici u kojoj se dogodio zločin, susjedi tvrde da su muškarca viđali – ali nju nikada. Objasnili su i da su čuli njihove svađe, ali da ne znaju oko čega su ih vodili. Priznaju kako su ih svađe, ali i uznemirujući čin šokirali. 

– Meni je stvarno žao što se to dogodilo. Jutro su se oko pet svađali, kasnije nisam ni slušao. Ne znam što se točno dogodilo, bio sam tu ispred kuće. Nemam riječi, za mene je bio dobar susjed – zaključila je njihova prva susjeda koji je dodala kako ubijena susjeda u zadnje vrijeme nije uopće izlazila iz kuće. 

Na slici: Ilustracija

Foto: Hina