Napokon: Uhićen napadač koji je zbog parkinga nožem izbo muškarca

Napokon: Uhićen napadač koji je zbog parkinga nožem izbo muškarca

Zbog sukoba oko parkirnog mjesta 40-godišnjak je uboden oštrim predmetom najvjerojatnije nožem dok se za muškarcem koji ga je teško ozlijedio traga.

Kako nam je službeno potvrđeno iz PU Zagrebačke danas oko 11 sati u Strojarskoj ulici kod Autobusnog kolodvodra dvojica muškaraca najprije su se verbalno sukobila zbog prometa. Onda je u jednom trenutku zasad još uvijek nepoznati počinitelj potegnuo nož i teško ozlijedio 40-godišnjaka, javlja Jutarnji list.

Nakon višesatne potrage policija je objavila kako je uhitila 67-godišnjeg muškarca kojeg se dovodi u vezu s pokušajem ubojstva na Trnju. Dodali su kako je ranjeni 42-godišnjak zbrinut u KBC Zagreb te kako je u napadu nožem teško ozlijeđen.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

‘Danas, 8. travnja oko 11 sati, na području Trnja, Stojarskoj ulici, nakon prvotnog verbalnog sukoba u prometu, zbog načina parkiranja osobnog automobila 42-godišnjaka, tada nepoznata muška osoba je oštrim predmetom teško ozlijedila 42-godišnjaka. Liječnička pomoć muškarcu pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te je pod medicinskom skrbi.

Već nakon nekoliko sati, kao rezultat intenzivnih mjera i radnji zagrebačke policije, a koje su se provodile s ciljem pronalaska počinitelja policijski službenici su uhitili 67-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske koji se dovodi u vezu s opisanim kaznenim djelom. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.‘

Na slici: Ilustracija

Foto: Hina