Nastavlja se potraga za nestalom Lucijom iz Žaborića: Jednostavno se udaljila u nepoznatom smjeru

Nastavlja se potraga za nestalom Lucijom iz Žaborića: Jednostavno se udaljila u nepoznatom smjeru

U utorak je nastavljena intenzivna potraga za 16-godišnjom Lucijom Celić koja je prije dva dana nestala iz Žaborića kod Šibenika.

Lucija je, da podsjetimo, iz mjesta Žaborić nestala u nedjelju nakon što je iz svoje kuće krenula u obližnju trgovinu. Informacija je objavljena na MUP-ovoj stranici Nestali, gdje piše da “se u popodnevnim satima udaljila u nepoznatom smjeru”.

Lucijin nestanak vodi se u PU šibensko-kninskoj, iz koje su za N1 u utorak ujutro kazali da i dalje traje potraga njom. Policija je istakla da je u potragu uključeno niz policijskih službenika te da se pretražuje područje gdje je maloljetnica nestala, kao i sve druge relevantne informacije koje dobivaju.

Na stranici Nestali objavljeno je da je Lucija visoka 158 centimetara, da ima ravnu smeđu kosu i smeđe oči te govori talijanski jezik.

U svrhu brzog pronalaska nestale djevojke, policija je apelirala na građane da, ako posjeduju bilo kakve informacije o Luciji Celić, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 192. Dodatno, informacije se također mogu dostaviti putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Foto: Nestali