Nenad Bakić jasno rekao zašto služe covid potvrde: Lockdown fanatici sada su postali cjepo-fanatici

Nenad Bakić jasno rekao zašto služe covid potvrde: Lockdown fanatici sada su postali cjepo-fanatici

Nenad Bakić smatra da su covid potvrde samo sredstvo za poticanje cijepljenja. Osvrnuo se i na ponašanje zagovornika strogih mjera. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Cijepljenje je veliki civilizacijski doseg, ali ono ima svoje mjesto. Sada već mnogi postaju svjesni da imunitet krda nije moguće tako postići. Iako smo dio civilizacijskog i političkog kruga gdje je ogroman pritisak na što veći obuhvat, naša Vlada se tu ponaša prilično razumistički, naglasak na cijepljenje starijih (neki dan primjerice i Plenković objašnjava što je prioritet – 93% umrlih je među starijima od 60).

Vidim da i neki mediji, iako su oni uglavnom podrška Apelistima (odnosno opozicija našoj državnoj strategiji) počinju gurati isto. Upravo kako Gordan Lauc i ja guramo već duže.Napravljena je pogreška uvođenjem propusnica za zdravstvo, no odmah i relaksirana labavljenjem kriterija, te najavom da se više nigdje neće uvoditi (vjerujem da će se i ove u zdravstvu uskoro ukinuti), na veliko razočaranje totalitatista.

Naravno, nije tajna da su propusnice samo sredstvo za poticanje cijepljenja.Lockdown fanatici sada su postali cjepo-fanatici i dalje bezumno tvrdeći da moramo doseći neke imaginarne postotke kako bi se ‘spriječilo širenje’ ali kako je to nemoguće, odmah guraju 3. dozu (vjerojatno OK za starije) ali i trajno docijepljivanje (vidite u komentaru primnerice Lockdown Luku, lockdowner koji nam soli pamet iz druge zemlje). Samo jako pametni ljudi mogu držati ovako kontradiktorne ideje u glavi, ili oni koji baš nemaju sreće u razmišljanju. Procijenite kakvi su ovi.

Svi koji vjeruju u znanost, a ne u Znano$t, a to je da je prirodni imunitet jak, te da je preko 50% stanovnika već bilo izloženo virusu, po njima su ‘antivakseri’. Jer oni nemaju drugi izlaz iz nihilističkog narativa ‘lockdownom do spasa cjepivom’ kojeg su zagovarali, zastrašivali narod radi slave, svojih strahova, ali i novca. Sad su bijesni zbog ovog razvoja s cjepivom, ali na krive ljude. Podijelite ovo dolje svojim kolegama s posla, zdravstvenim radnicima i svima koji se boje”, ističe Bakić.

Foto: Hina