Nenad Bakić: Možda je koronaška novinarka bakoubojica

Nenad Bakić: Možda je koronaška novinarka bakoubojica

Nenad Bakić je reagirao na objavu novinarke Jutarnjeg lista Tanje Rudeš.

“Koronaška novinarka koja promovira oštromjeraše misli da su je maske zaštitile od zaraze, iako ih malo nosi malo ne nosi, i misli da nije imala kvd do sada. Nije joj palo na pamet da ga je mogla imati asimptomatski, ili da nije obratila pažnju na simptome.To što se s drugim koronašima u zatvorenom nalazi i naslikava bez maske, ili putuje u druge zemlje s puno većom epidemijom u tom trenutku, ‘nema veze’. Možda je baš ona bakoubojica! Pretužna intelektualna i moralna razina koronaških propagandista.

Zanimljivo je i da joj matična redakcija više ne objavljuje članke na FB (što je glavni kanal za distribuciju), valjda zbog prebrutalnih komentara koje dobiva. Ljudi nisu glupi… a ova objava pokazuje tako malo sreće u razmišljanju da sigurno ulazi u povijest, koja neće biti blagonaklona prema ovakvim propagandistima i zastrašiteljima”, ističe Bakić koji je objavio i jednu zanimljivu informaciju iz Slovenije.

Bakić je reagirao na ovu objavu Tanje Rudež

“Baš jako čudno da u našim medijima nije bilo ove vijesti iz prijateljske SlovenijeVlada građanima VRAĆA SVE COVID KAZNE jer su mjere bile NEUSTAVNE i narušile vladavinu prava.Hrvatska je u listopadu 2020. prešla na švedski model, uz sveopće divljanje oštromjeraša iduće dvije godine (uz kasniju veliku grešku kovid potvrda).

No, sjetimo se kako je to izgledalo u Sloveniji, kao u logoru. Zanimljivo da su kod nas neki koronaši koji su pokušavali nametnuti oštromjeraštvo i kod nas, kao Trobonjača, Ceci, novinarka Rudež, Mali Mujo još aktivni. Oni pametniji su se ipak povukli”, ističe Bakić.

Foto: Hina