Nenad Bakić: Nije čudno što su za vrijeme pandemije supruge ostavile Billa Gatesa i neke hrvatske oštromjeraše

Nenad Bakić: Nije čudno što su za vrijeme pandemije supruge ostavile Billa Gatesa i neke hrvatske oštromjeraše

Nenad Bakić piše o ulozi Billa Gatesa i hrvatskih oštromjeraša u borbi protiv pandemije.

“Središnja tema pandemije – uloga Billa Gatesa i ‘znanstvenika’

1. Prava su pitanja zašto su većina agresivnih lockdownerskih znanstvenika i njihovi paževi (kod nas Rudan, Štagljar, Ban, Kolarić, Đikić, Klepac, Ramadan, Čičin-Šain, Trobonjača, Lenhard, Tjesteninko, Balvan, Mahunarka, Krafnožder, Ceci…) na svaki način osporavali pravo drugima da sudjeluju u epidemijskoj diskusiji ‘jer nisu znanstvenici’ a nisu baš nikad sporili to pravo ‘glavnom svjetskom epidemiologu’ Billu koji je SSS, štoviše dizali su ga u nebesa.

2. Ne vjerujem da su tako glupi da nisu svjesni da skoro svi među njima nemaju baš nikakve veze s epidemiologijom (a većina je demonstrirala i katastrofalno nepoznavanje matematike, koja je osnova epidemiologije), a svejedno su nasilno i autoritativno istupali u našoj zemlji, pokušavali napraviti puč, zagovarali redovito cijepljenje od kovida naše djece, a ne svoje – a u svojim državama (Njemačka, UK, Kanada…) se nisu uopće uključivali.Nije valjda da su se nadali nekom financiranju svojih projekata ili bili ucjenjeni za njih? Gates je drugi najveći financijer WHO, a bez WHO, Gatesa i njihove mreže utjecaja teško je dobiti značajnije projekte. Dovoljno je da jedan član u odboru bude protiv… ako ih je zanimala dobrobit ljudi, zašto nisu istupali u svojim zemljama?

3. Zašto nitko od njih nije uspio proizvesti ikakvu smislenu analizu, o epidemijskom modelu da i ne govorimo, samo sektaštvo?

4. Zašto ti znanstvenici ne žive što agresivno traže kod nas? Najagresivniji cjepiša djece (=zahtijeva cijepljenje hrvatske djece), sam se cijepio drugom dozom tek u srpnju 2021. i opisao to kao ‘teško, ružno, visceralno iskustvo’ (nije šala) – izgleda kao da se boji cjepiva? Najagresivniji masker sam ne nosi masku kad predaje u malim naguranim prostorijama. Najgori lockdowner je kršio i prvi lockown u svojoj zemlji tako da je ilegalno išao frizeru (ipak je on ‘lepi’), katastrofičar turističke sezone dolazi kod nas i oduševljeno glisira kraj obale bez dozvole?!

Draga poznatog ‘ljubitelja djece’ koji bi prekidao školovanje našoj djeci iz svoje rupe u drugoj zemlji, odjednom traži da ga prestane spominjati jer bi htjela da on ispadne dobar ‘zamjenski tata’. Netko bi rekao da ne vjeruju u to što govore, nego odrađuju.

5. Vjerujem da ih dosta boli da su ispali skroz nevažni. Stožer nije uveo lockdown, djeci uglavnom nije prekidano školovanje (osim u prvom valu kad su Rudanisti bili na štihu), propusnice nisu širene i produljivane, Stožer nije inzistirao na cijepljenju djece…

P.s. Nije ni čudo da su neke najjače oštromjeraše baš u pandemiji ostavile žene baš kao i njihova gurua Gatesa”, ističe Bakić.

Foto: Hina