Nenad Bakić oštro o novinarima koji su se navukli na “religiju koronaštva”: Gdje je sada bogata Maja Sever

Nenad Bakić oštro o novinarima koji su se navukli na “religiju koronaštva”: Gdje je sada bogata Maja Sever

Nenad Bakić ponovno analizira učinak COVID- propusnica. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Gordan Lauc je isprovocirao svoj odlazak iz Savjeta zbog propusnica, u čemu smo evidentno nas dva bili u pravu od početka. Jasno je da se nije mogao očekivati njegov ostanak nakon onakvog ‘pisamca’. Iako i dalje oštromjeraši nemaju baš nikakvog utjecaja u Stožeru.

Zanimljivo, sad i najzadrtiji oštromjeraši i njihovi novinarski prijatelji kažu da svaka budala zna da propusnice ne rade, i čini se da su samo raspaljivale epidemiju (elementarna računica na osnovi onog istraživanja objavljenog jučer pokazuje da je u bolnice ulazilo nekoliko desetaka puta više zaraženih cijepljenih nego necijepljenih liječnika).

Propusnice ostaju jedina veća greška Stožera / Vlade od proljeća 2020., ali opet na neki način je razumljiva (ali ne i opravdana) panična reakcija kad je epidemija ekplodirala (i skoro sve zemlje imaju puno strože).

Nažalost, čini se da nas je to koštalo dosta života u bolnicama. Pandemijski marketingaši se mogu sramiti”, ističe Bakić koji je nešto ranije kritizirao novinare koji su rihvatili “koronašku religiju”.

” Često se pitamo kako su neki novinari preuzeli religiju koronaštva. To je bio jedan od ključnih napora oštromjeraša, kroz teški mobing i sramoćenje dobiti ih na svoju stranu i onda su se ukopali u to.

Ti novinari naravno ključno ovise o njima, da im daju izjave, ‘meso’ za članke jer često sami ne znaju ništa napisati. Tako sada ti novinari cijede ove jadne preostale oštromjeraše Trobonjaču, Đikića, Čičin-Šaina, Cecija … sve je to nekako ofucano.Ovdje ujedno možete vidjeti utjecaj ideologa oštromjeraša, kineskog dopisnog akademika, i zašto ga Faktograf tako mahnito brani.

Nego zanima me gdje je bila Maja Sever kad se ovo radilo? Nevjerojatno zar ne, da nije bogata pravednica uskočila. I njen sindikat”, ističe Bakić