Nenad Bakić se prisjetio prijedloga da se necijepljenima zabrani branje mandarina: Ponovno propituje ulogu Bernarda Kajića

Nenad Bakić se prisjetio prijedloga da se necijepljenima zabrani branje mandarina: Ponovno propituje ulogu Bernarda Kajića

Nenad Bakić se prisjetio vremena pandemije i progona svih koji su mislili drugačije. Upozorio je na to da je bilo prijedloga da prednost pri berbi mandarina imaju cijepljeni. Danas takvi prijedlozi izgledaju smiješno i zabavno, ali u vrijeme pandemije to uopće nije izgledalo tako. Može se bez pretjerivanja reći da su necijepljeni bili izloženi javnom sramoćenju i ozbiljnim prijetnjama da će im biti uskraćene zdravstvene i neke druge javne usluge.

“Ne smijemo NIKAD zaboraviti fašizam. Ne smijemo zaboraviti kako su Bernard Kaić i ostali htjeli uzeti kruh iz ruke ljudima samo zato jer nisu htjeli pristati na njihovu LAŽ, a to je da su necijepljeni krivi za zarazu drugih. Pitanje koje se MORA postaviti je da li su za to dobili novce, jer je teško za vjerovati da je netko tako glup ili neinformiran da je u to vjerovao krajm rujna 2021.”

Službena preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Služba za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, uz konzultacije sa Službom za epidemiologiju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, donijela je epidemiološke preporuke u sprečavanju širenja infekcije covidom-19 u sezoni berbe mandarina.”Vi ćete možda reći da nije Kaić kriv, da ga se nije pitalo oko ovoga kao ni oko važnijih stvari, da je fikus… ali da je imao znanja i poštenja, vrištao bi na sav glas oko ovoga”, istaknuo je Nenad Bakić koji je kritizirao i doktora Zlatka Trobonjaču.

“Imunolog Trobonjača, poznati zastrašitelj i lockdowner i opsesivni i strašno neuspješni nagovaratelj cijepljenja djece protiv kovida, teški pandemijski gubitnik, napokon priznao da je NESTRUČAN. Samo budale naime misle da te imunologija kvalificira za epidemiologiju.

Razlika je puno veća nego dermatologija i ortopedija. Epidemiologija je naime matemarička disciplina i Trobonjača je svojim karikaturalnim izračunima i prognozama uvjerljivo pokazao da je epidemiološki diletant”, napisao je Zlatko Trobonjača.

Na slici: Nenad Bakić

Foto: Hina