Nenad Bakić žestoko napao znanstvenika Igora Štagljara: Lažno se predstavlja kao samaritanac

Nenad Bakić žestoko napao znanstvenika Igora Štagljara: Lažno se predstavlja kao samaritanac

Nenad Bakić žestoko je kritizirao znanstvenika iz dijaspore Igora Štagljara. Ističe da se lažno predstavlja kao samaritanac te upozorava da je još prije godinu dana zagovarao uvođenje Covid putovnica. Objavu Nenada Bakića prenosimo u cijelosti.

“On, ‘samo želi pomoći’, ali očekuje bilijune dolara. Nema ‘ama baš’ nikakve koristi od farmaceutskih kompanija … ali očekuje da on i njegova dva kolege dobiju 50% od ‘bilijuna dolara’ koji bi se mogli sliti ako se istraživanja koja mu one financiraju opredmete i patenti, koje, ‘naravno’, imaju pokažu uspješni. To se valjda odnosi i na ‘lijek za rak’ i na testove za ovaj virus.

Pogledajte sami.Hvala infodemija.org na ovom biseru! Nevjerojatno je da su nas ovakvi likovi iz dijaspore onako zažarano htjeli stjerati u lockdown, lažno se predstavljajući kao ‘stručnjaci’ (za epidemiologiju). U čemu je stvar?!

Možemo li vjerovati takvim tipovima da nam ‘samo žele pomoći’, a nemaju interesa u tome. Ovaj je, primjerice, još prije više od godinu dana zagovarao kovid-putovnice. Čudno, zar ne”, zaključuje Bakić koji je preporučio svojim brojnim pratiteljima da pogledaju i Štagljarov nastup u emisiji Nedjeljom u dva.