Neutješna Nikolina. “Stalno gleda te slike vijenaca, buketa. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja”

Neutješna Nikolina. “Stalno gleda te slike vijenaca, buketa. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja”

Prema pisanju srpskih medija, Nikolina Ristović neutješna je zbog smrti supruga, pokojnog Vidoja Ristovića. Kako pišu susjedi, 46-godišnja bivša voditeljica ne prestaje plakati, a posebno je bila zgrožena rezultatima obdukcije, donosi RTL.

“Vijest da je Vidoje preminuo i način na koji se to dogodilo su Nikolinu u prvom trenutku toliko šokirali da ona nije znala gdje se nalazi. Sahrana i svi ti događaji su joj prošli u nekom polubunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentirali da ne izgleda kao klasična ucviljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvijek i bila”, izjava je izvora bliskog Nikolini Ristović koju je prenio Kurir.

Neprestano plače i gleda fotografije

“Ipak, kada je sahrana završila i kada se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je kći velika utjeha i puno joj znači što je pored nje, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke slike s Vidojem. Puno joj znače te uspomene. Najteže joj pada pomisao da se sada nema na koga osloniti, kao što je to bio slučaj kad je Ristović bio živ”, dodaju izvori za ovaj srpski medij.

“Odmah nakon sahrane, kada se sama vratila na grob svog supruga, Nikolina je zatražila od prijatelja koji ju je držao za ruku da ne padne da fotografira cvijeće i vijence njenim telefonom kako bi imala te fotografije”, tvrdi izvor za srpski Kurir.

Zaustavljena gradnja vile u Zagrebu

“Ona stalno gleda te slike vijenaca, buketa. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja. To ju je baš slomilo. Iako su joj prijatelji savjetovali da te slike obriše jer joj se zbog toga stanje pogoršava, ona za to ne želi čuti. Jako se povukla u sebe, baš nas sve zabrinjava. Uskoro će i 40 dana, valjda će se nakon toga vratiti u normalu. Mora, ako ništa drugo, a onda bar zbog djece, koja su jako vezana za majku. Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi se uopće time baviti. Više joj ništa nije važno sad kad nema njenog Vidoja”, zaključio je izvor za Kurir.

Podsjećamo kako je utvrđeno da je smrt u slučaju Vidoja Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 sata uslijed upale srčanog mišića, za koju komisija smatra da je najvjerojatnije virusnog podrijetla. Isto tako, prema toksikološkoj analizi, Ristović je u trenutku smrti imao 2.83 promila u krvi te su mu u krvi pronađeni tragovi sedativa, ali ne u količini koja bi mogla dovesti do ovakvog ishoda.

Treba dodati kako nije utvrđena prisutnost opojnih droga i nedozvoljenih psihoaktivnih supstanci u organizmu pokojnog Vidoja. Iako iza ovog komisijskog vještačenja stoje tri vještaka, koji su specijalisti sudske medicine, Vidojev otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof smatra kako se prava istina skriva.

Foto: Instagram