Nikola Grmoja: Imam dokumente koji pokazuju da je “Plenkovićev provjernik” uništavao Agrokor za račun Pavla Vujnovca

Nikola Grmoja: Imam dokumente koji pokazuju da je “Plenkovićev provjernik” uništavao Agrokor za račun Pavla Vujnovca

Saborski zastupnik Nikola Grmoja tvrdi da ima dokumente koji pokazuju da je Fabris Peruško uništavao Agrokor za račun Pavla Vujnovca. Sutra će iznijeti dokumente koji, ističe, pokazuju o kakvoj je koruptivnoj hobotnici riječ.

“Sutra ću u Saboru na konferenciju za medije iznijeti saznanja i informacije o nizu teških kaznenih djela kojima je Plenkovićev povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško oštetio Fortenovu u korist tajkuna Vujnovca i tako mu praktički omogućio preuzimanje kompanije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ivica Puljak o vjeri Andreja Plenkovića: Obojica smo odrasli u Jugoslaviji, ali on je pripadnik jednog drugačijeg sloja

Most je sudjelovao u otkrivanju puno afera Plenkovićeve Vlade, a u protekloj godini se potvrdilo na nizu primjera kako je Plenkovićeva korumpirana Vlada pomagala tajkunu Vujnovcu u potpunom preuzimanju hrvatskog gospodarstva.

Sjetimo se samo afere plin za cent u kojoj je Barbarićev HEP Vujnovcu po jedan cent prodavao plin kojeg su kupovali po 47 eura po megavatsatu.

Nikola Grmoja
Nikola Grmoja

Informacije koje ću sutra iznijeti uzdrmat će političku scenu i javnost i kao i afera plin za cent obilježit će ovu godinu, a akteri te afere neće moći izbjeći kazneni progon! Ovaj konačan obračun s energetskom koruptivnim hobotnicom i tajkunima koji su okupirali sve institucije pa i Vladu najavio sam na kraju prošle godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: PONOVNO SRETNA I ZALJUBLJENA: Bivša snaha Zdravka Mamića u vezi s poznatim Amerikancem

Borba koja nas čeka bit će teška jer imaju silan novac na raspolaganju, potkupljene političare, cijele stranke i dosta medijske scene.

Ali kao što sam i rekao, pobijedit ćemo jer se istina ne da pobijediti i uvijek ima zadnju riječ. Sve što je utemeljeno na laži, krađi i prevari osuđeno je na propast.

Pratite sutra konferenciju za medije i njene odjeke i pomozite mi da istina dođe do što većeg broja ljudi”, ističe Nikola Grmoja.

Foto: Hina